Galatasaray cephesinden penaltı tepkisi!

10.03.2020 - 17:18 | Son Güncellenme: 10.03.2020 - 17:22

Galatasaray cephesinden penaltı tepkisi!

Sivasspor - Galatasaray maçında hakem hatası oldu mu? Seri'nin pozisyonu penaltı mı? Beşiktaş maçı nasıl geçer? Falcao hazır mı?

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Galatasaray'ın eski futbol şube sorumlusu Fatih Gökşen'in açıklamaları şu şekilde:

Türkiye'nin en iyi futbol oynayan takımı biziz!

"Bodrum'da 1905 Derneği saayesinde tribün atmosferini burada yaşıyoruz. Galatasaray oynadığı oyunla bizleri gururlandırıyor. Bu oyunla bütün maçları kazanmamız lazım. Tüm maçları kazanırsak şampiyon oluruz. Camia olarak bu moral ve motivasyona sahibiz. Galatasaray Süper Lig'in en iyi oynayan takımı yorumu yapılabilir. Türkiyede en iyi biz oynuyoruz."

Ben böyle bir penaltı görmedim!

"Sivas'taki penaltı hepimizi şok etti. Biz öyle bir penaltı görmedik. Keşke daha güzel bir golle beraberliği alsalardı. Ben bu yaşıma göre böyle bir penaltı göremdim. Her şerde bi hayrı vardır. Orada Onyekuru'nun pozisyonu da var. VAR'a bile gidilmedi. O pozisyon kesinlikle penaltı. Hem itme hem temas var. VAR'a bazen gidiyorlar, bazen gitmiyorlar. Haklar yeniyor."

Falcao tam hazır değil!

"Şu anda Beşiktaş'ın da şansı var. Sergen geldikten sonra iyi top oynuyorlar. Rüzgarı aldılar. Bu işte en önemli faktör motivasyon. Taraftarın desteğiyle bu maçı kazanacağız. Falcao'nun performansı daha %50'ye ulaşmadı. Sivasspor maçında hazır bir Falcao o kafa vuruşunu yapardı. Falcao orada bir zamanlama hatası yaptı ancak performansını yükselttiğinde Galatasaray'ın önemli bir silahı olabilir. Falcao önemli bir silah ancak derbide herkes sürpriz yapabilir."

Senin için hazırladığımız haberler