Galatasaray da devrede! Süper Lig devlerinin Yusuf Yazıcı savaşı kızıştı

Akın Ungan
13.07.2024 - 14:15 | Son Güncellenme: 13.07.2024 - 14:22

Son dakika transfer haberleri | Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın radarında bulunan Yusuf Yazıcı transferi için temasa geçti. İşte tüm detaylar...

Galatasaray da devrede! Süper Lig devlerinin Yusuf Yazıcı savaşı kızıştı

Trabzonspor'da gösterdiği performansla yıldızını parlatan ve Ligue 1 ekibi Lille'in yolunu tutan Yusuf Yazıcı bu sezon sonu Fransız kulüpten ayrılma kararı aldı. Milli futbolcu Trendyol Süper Lig devlerinin radarına girdi.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan sonra Galatasaray da devrede

Gelecek sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Üç Büyükler, Lille'den ayrılan Yusuf Yazıcı'yı transfer listesine ekledi. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ilgilendiği Yazıcı için Galatasaray'ın da devreye girdiği kaydedildi.

Galatasaray, Yusuf Yazıcı'nın menajeriyle temasa geçti

Fanatik'te yer alan habere göre Galatasaray, yerli rotasyonunu derinleştirmek amacıyla Yusuf Yazıcı'yı gündemine aldı. Dursun Özbek yönetimi, 27 yaşındaki futbolcunun menajeriyle temasa geçti.

İlgini Çekebilir
İngilizlerden Davinson Sanchez ısrarı! Teklifi yükselttiler
Habere Git

Pazarlıklar başladı

Haberde Sarı-Kırmızılı kulübün Yusuf Yazıcı'nın menajeriyle ilk teması kurduğu ve pazarlık sürecini başlattığı ifade edildi.

42 maçta 12 gol, 4 asist

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değer 10 milyon Euro olan Yusuf Yazıcı, bonservisini elinde bulunduruyor.

2023/24 sezonunda Lille formasıyla 42 maça çıkan yıldız on numara, 12 kez rakip fileleri havalandırdı, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler