Galatasaray Daikin, milli orta oyuncu ile yola devam dedi

26.01.2024 - 13:34 | Son Güncellenme: 26.01.2024 - 13:55

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Galatasaray Daikin milli orta oyuncu Ayçin Akyol ile yeni sözleşme imzalandığını duyurdu. İşte detaylar...

Galatasaray Daikin, milli orta oyuncu ile yola devam dedi

Sultanlar Ligi ekiplerinden Galatasaray Daikin yeni bir transferi daha bitirdiğini duyurdu. Sarı-Kırmızılılar, Ayçin Akyol ile 2 yıllık bir sözleşme imzaladı. Akyol, Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta düzenlenen imza töreninde Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek ile bir araya geldi.

İlgini Çekebilir
Derya Cebecioğlu, Sultanlar Ligi'ne dönüyor: İşte anlaştığı takım
Habere Git

"Galatasaray benim için sadece bir spor kulübü değil"

Filenin Sultanları'ndan Ayçin Akyol, 2022-23 sezonundan bu yana formasını giydiği Galatasaray Daikin'de kalma kararı aldı. Akyol, Sarı-Kırmızılılar ile 2 yıllık bir sözleşmeye imza attı. Genç voleybolcu imzayı attıktan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Öncelikle bu muhteşem camianın bir parçası olmaktan gurur duyduğumu ifade etmek isterim. İlklerin ve enlerin kulübü Galatasaray ile hikayeme devam ettiğim için çok mutluyum. Kulübümüzün tüm fertlerine ve taraftarlarımıza bana duydukları güven için çok teşekkür ederim. Bu güveni boşa çıkarmamak, aslanlar gibi sahada mücadelemi vermek için buradayım. Galatasaray benim için sadece bir spor kulübü değil, aynı zamanda bir tutku, sevda, çocukluk aşkımsın diyen milyonların armasını göğsümde taşımak benim için büyük bir onur." 

"En özel parantezi her koşulda, her an her yerde destekleyen cefakâr Galatasaray taraftarı hak ediyor. Sizin coşkunuz, sevginiz ve desteğiniz bizim en büyük gücümüz. Aslanlar gibi savaşarak sizlerle birlikte başarmak, gelecekteki tüm zaferleri sizinle coşkuyla kutlamak istiyorum. Bu sözleşmemizin de Galatasaray camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Son olarak “Bizi sevenleri üzmeyelim baba…” demek istiyorum.”

İlgini Çekebilir
Genç Sultanlar'ın Avrupa Şampiyonası'ndaki rakibi belli oldu!
Habere Git

Özbek'ten Akyol'a övgü dolu sözler

Galatasaray Başkanı Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ise imza töreninin ardından yaptığı açıklamada "Ayçin, Galatasaray sevgisini ve Galatasaray vizyonunu çok iyi ifade etti. Ben çok memnunum. Kadın Voleybol Takımımıza büyük katkı veren milli sporcumuz. Bu mukavele hem kendisi için hem kulüp için hayırlı olsun. Başarılarının devamını diliyorum. İnşallah Olimpiyatlar'da da Ayçin’i izleyeceğiz. Galatasaray’ın gururudur. Kendisine aynı şekilde Galatasaray sevgisiyle devam etmesini, milli takıma da büyük katkı vermesini istiyorum. Kendisine başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler