Galatasaray Daikin'in yeni Sırp transferinden Melissa Vargas açıklaması!

Aleyna Gürgen
15.02.2024 - 13:21 | Son Güncellenme: 15.02.2024 - 13:45

Vodafone Sultanlar Ligi ekibi Galatasaray Daikin'in yeni transferi Katarina Lazovic açıklamalarında 6 Şubat Depremi, transfer süreci ve Türkiye'den bahsetti.

Galatasaray Daikin'in yeni Sırp transferinden Melissa Vargas açıklaması!

Sırp milli smaçör Katarina Lazovic, Sultanlar Ligi'ne döndü. Galatasaray Daikin, Lazovic'i sezon sonuna kadar renklerine bağladığını duyurdu.

İlgini Çekebilir
Santarelli, Ebrar Karakurt'u trolledi: Baladın ve Cebecioğlu açıkladı
Habere Git

Yeni transferin ilk izlenimleri çok güzel

Sarı-Kırmzılı ekibin yeni transfer Galatasaray Daikin'deki ilk izlenimlerinden şu ifadelerle bahsetti: "Kulübün uzun süredir yabancı oyuncularla çalıştığı açıkça belli oluyor. Her şeyin nasıl ilerlediğini biliyorlar, her şeye çözüm buluyorlar. 8-9 gün önce geldim ve hemen antrenman ritmine girdim, hafta sonu bir maç oynadık. Şimdi, ilk kez İstanbul'u biraz daha görmeye gidiyorum. Bianka Busa bana Asya tarafını gösterecek. Herkes şehrin muhteşem olduğunu söylüyor, daha iyi tanımak için sabırsızlanıyorum. Buraya uyum sağlayacağımdan hiç şüphem yok..."

"İlk maçta oynamadım çünkü bundan önce yaklaşık sekiz gün antrenman yapmamıştım. Bir sonraki maç Eczacıbaşı'na karşı. Gerçekten takıma yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. Biraz yeni enerjiye ihtiyaçları var. Tabii ki, oynayacağımı varsaymak değil, formayı kazanmam gerekiyor. Ama gerçekten her şeyin harika olacağını düşünüyorum. İlk izlenimler çok güzel ve her yerde böyle değil."

İlgini Çekebilir
Hande Baladın'dan güldüren Sevgililer Günü paylaşımı
Habere Git

"Galatasaray kesinlikle en iyi seçenekti"

Galatasaray Daikin'e transfer sürecinden bahseden Lazovic sezon arası transfer döneminde acele etmediğini söyledi ve şunları da ekledi: "İyi bir takıma ve kaliteli bir lige gelmek istedim. Geçen sezondan tecrübem sayesinde birçok kulübün ara sezonda oyuncu arayacağını biliyordum. Acele etmedim. Bekledim ve bir şeylerin ortaya çıkacağını biliyordum. Türkiye Ligi'nde ve kulübün baskı yapacak olması ile Galatasaray kesinlikle en iyi seçenekti. Bunu da seviyorum çünkü kendimi daha da zorlamak istiyorum. Guillermo Hernandez'in çok iyi bir antrenör olduğunu duydum, bu yüzden her şey tek bir kulüpte bir araya geldi. Aralık ayında sözleşmeyi imzaladım ve şimdi burada olmaktan çok mutluyum."

İlgini Çekebilir
Macaristan Kupası'nda Türk finali!
Habere Git

"Hissettiğim korkunun sonsuza dek hatırlanacağını düşünüyorum"

Katarina Lazovic, 2022-23 döneminde Çukurova Belediyesi'nde forma giydi. Takımda olduğu dönemde yaşanan deprem felaketinin kendisini de etkilediğini "Böyle bir şey olduğunda, travma bırakır. Bunu çeşitli diğer şeylerle karşılaştırmaya çalıştım, ama kesinlikle karşılaştırılamaz. Hissettiğim korkunun sonsuza dek hatırlanacağını düşünüyorum. Sadece Adana'yı düşünmek bile beni çok üzüyor. Uçmaktan, uçaklardan biraz korkum var... Önceden olmayan bazı şeyler var. Bazı etkilerin olması, tüm bunlar biraz normal ve beklenen şeyler." diyerek anlattı. 

İlgini Çekebilir
Melissa Vargas'ın paylaşımına Zehra Güneş'ten tepki: Oğlum bu ne?
Habere Git

"Vargas'ı Olimpiyatlar için hazırlıyorlar gibi görünüyor..."

Sırbistan A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Filenin Sultanları, 2023 yazında Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası finalinde karşılaştı. Türkiye maçı 3-2 kazanarak Avrupa Şampiyonu olurken Sırbistan ise turnuvadan gümüş madalya ile ayrıldı. Sırp voleybolcu Lazovic ise yeni açıklamalarında bu konuda şunları söyledi: "Türkleri veya İtalyanları yenme arzusu her zaman büyük oluyor. Onlar her zaman en iyiler arasında oldukları için rekabetimiz diğer takımlardan daha da güçlü. Bu yıl nasıl olacağını göreceğiz...Türkiye'nin Vargas'ı var, ama o bu sezon hiç oynamadı çünkü Çin'de antrenman sırasında sakatlık geçirdi. Takımı güçlüydü, bu yüzden onsuz şampiyonluğu kazandılar. Vargas'ı Olimpiyatlar için hazırlıyorlar gibi görünüyor... Aslında Avrupa gümüşünün de büyük bir başarı olduğunu farkında değiliz çünkü her şeyi kazanmaya alışığız ve hiç kaybetmeyi sevmiyoruz. Ama olimpiyat elemeleri hemen ardından olduğu için yas tutacak zamanımız olmadı."

Senin için hazırladığımız haberler