Galatasaray Daikin'in yıldız ismi Amerika'ya transfer oldu!

Aleyna Gürgen
22.02.2024 - 23:52 | Son Güncellenme: 23.02.2024 - 00:16

Vodafone Sultanlar Ligi ekibi Galatasaray Daikin'de ayrılık yaşandı. Takımın Amerikan oyuncusu Danielle Cuttino, Amerika Pro Ligi LOVB'e transfer oldu.

Galatasaray Daikin'in yıldız ismi Amerika'ya transfer oldu!

Galatasaray Daikin'in 27 yaşındaki pasör çaprazı Danielle Cuttino ile yollar ayrıldı. Amerikan voleybolcunun Amerika Pro Ligi LOVB'e transfer olduğu açıklandı. 

İlgini Çekebilir
İtalya Ligi Başkanı'ndan VakıfBank'a Fair Play eleştirisi
Habere Git

Galatasaray Daikin yıldızı transfer oldu

Sultanlar Ligi'nde bir ayrılık daha yaşandı. Galatasaray Daikin'in pasör çaprazı Danielle Cuttino'nun Amerika Pro Ligi LOVB'e transfer olduğu açıklandı. Amerika Pro Ligi LOVB tarafından yapılan açıklamaya göre 2023-24 sezonunda Sarı-Kırmızılı ekibe dahil olan Cuttino gelecek sezon Amerika'da forma giyecek.

İlgini Çekebilir
VakıfBank yıldızı ve Fenerbahçeli basketbolcu arasında sürpriz aşk!
Habere Git

Cuttino transferinin ardından annesine seslendi

Amerika Pro Ligi LOVB'e transfer olan Amerikan voleybolcu Danielle Cuttino, transferinin açıklanmasının ardından "Birisi anneme bebeğinin eve geldiğini söylesin." dedi.

İlgini Çekebilir
Arkas Spor, Alman ekibini net skorla devirdi!
Habere Git

Danielle Cuttino kimdir?

Amerikan voleybolcu Danielle Cuttino, 22 Haziran 1996'da dünyaya geldi. Pasör çaprazı olarak forma giyen Galatasaray Daikin oyuncusu Cuttino kariyeri boyunca Amerika Birleşik Devletleri'nde Purdue Üniversitesi, İtalya'da Epiu Pomi Casalmaggiore, Brezilya'da Minas ve Japonya'da Toyota Auto Body Queenseis'te yer aldı. 

Senin için hazırladığımız haberler