Galatasaray derbisi öncesi Aboubakar için kritik karar!

04.05.2021 - 11:45 | Son Güncellenme: 04.05.2021 - 12:04

Beşiktaş forması giyen ve sakatlığı bulunan Vincent Aboubakar'ın Galatasaray derbisindeki durumu merak konusu. Aboubakar, derbide sahada olacak mı? İşte detaylar...

Galatasaray derbisi öncesi Aboubakar için kritik karar!

AJANSSPOR-HABER 

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 40. haftasında ezeli rakibi Galatasaray'ın konuğu olacak. Siyah-beyazlılarda derbi öncesinde gözler Vincent Aboubakar'ın durumuna çevrildi. Aboubakar, Galatasaray maçında sahada olacak mı? Detaylar haberde... 

Sergen Yalçın Aboubakar'dan gelecek haberi bekliyor

Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, derbi öncesi Vincent Aboubakar'dan olumlu bir haber bekliyor. Son 8 maçın 7'sinde oynayamayan futbolcunun tedavisinde sona gelindi. Futbolcunun durumu bugün netleşecek.

Aboubakar'ın bu sezonki performansı

Bu hafta yapılacak antrenmanlara katılması beklenen Aboubakar, sakatlığının tekrarlamaması halinde derbide forma giyebilecek. Aboubakar Beşiktaş'ta bu sezon toplam 29 maçta 16 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Larin ile tatlı bir rekabet içindeler 

Vincent Aboubakar ile Cyle Larin arasında tatlı bir rekabet söz konusu. "Aboubakar'ın varlığı bizim sahadaki işimizi kolaylaştırıyor" diyen Larin şu ana kadar 19 gol atıp 4 de asist yaptı. Sakatlığı bulunduğu resmi olarak açıklanan Vincent Aboubakar'ın, sözleşme şartlarının değişmesini istemesi sebebiyle oynamadığı iddia edilmişti. 

Ahmet Nur Çebi sert tepki göstermişti 

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Aboubakar sözleşme konusunda anlaşma sağlayamadı. O yüzden oynamıyor" şeklindeki eleştirilere sert yanıt vermişti. Çebi, Aboubakar'ın Beşiktaş'ta devam edeceğini düşündüğünü söylerek, "Beşiktaş'ı planlı bir şekilde yıpratmaya çalışanlar var. Medyadaki Beşiktaşlılar sözlerine dikkat etsin. Herkes haddini bilecek" ifadelerini kullanmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler