Galatasaray dev bonservisi geri çevirdi!

Cem Ergün
29.06.2024 - 16:43 | Son Güncellenme: 29.06.2024 - 16:52

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray'da gözler transfere çevrildi. Sarı-Kırmızılılar, yıldız isim için gelen dev teklifi geri çevirdi.

Galatasaray dev bonservisi geri çevirdi!

AJANSSPOR HABER

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Galatasaray'a, EURO 2024'te Türkiye formasıyla mücadele eden yıldızı Kerem Aktürkoğlu için İspanyol ekibinden dev bonservis teklifi geldi. İşte detaylar...

Kerem'e İspanyol kancası

Galatasaray'dan ayrılmak istediği iddia edilen Kerem Aktürkoğlu, kesin kararını EURO 2024 sonrasına bıraktı. Suudi Arabistan ekiplerinin de ilgi gösterdiği kaydedilen Kerem Aktürkoğlu için La Liga temsilcisinden teklif geldi.

Galatasaray'dan ret

Milli futbolcu için şu ana kadarki en ciddi teklifin Real Sociedad'dan geldiği ifade edildi. Sarı-Kırmızılı kulübün ise bu teklifi reddettiği belirtildi.

Dev bonservis

Haber detayında Aslan'a, yıldız ismi için Real Sociedad'ın 13 milyon Euro teklif ettiği ileri sürüldü. Bu teklifi arttırmak isteyen Galatasaray'ın yeni tekliflere açık kapı bıraktığı kaydedildi.

25 gole katkı sağladı

Kerem Aktürkoğlu, geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 57 maçta forma giydi ve 3749 dakika sahada kaldı. 25 yaşındaki futbolcu bu maçlarda 16 kez ağları havalandırdı ve takım arkadaşlarını 9 kez golle buluşturdu.

Piyasa değeri

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 15 milyon Euro olan Kerem Aktürkoğlu'nun sözleşmesi 2026 yılında sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler