Galatasaray'ın Anlaştığı Roma'lı Nicolo Zaniolo Yarın İstanbul'a Gelecek

Burak Alaca
06.02.2023 - 21:24 | Son Güncellenme: 07.02.2023 - 10:28

Galatasaray'ın, Roma forması giyen 23 yaşındaki İtalyan hücum oyuncusu Nicolo Zaniolo ile anlaştığı ve oyuncunun yarın İstanbul'da olacağı iddia edildi.

Galatasaray'ın Anlaştığı Roma'lı Nicolo Zaniolo Yarın İstanbul'a Gelecek

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in lideri Galatasaray, ara transferin son günlerinde ses getirecek bir ekleme yapmak üzere. İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre sarı kırmızılılar, Roma forması giyen 23 yaşındaki İtalyan orta saha oyuncusu Nicolo Zaniolo'nun transferi için kulübüyle 22 milyon Euro üzerinden son detayları görüşüyor. İtalya Milli Takımı'nda da forma giyen yıldızın yarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

35 milyon Euro serbest kalma maddesi

Calciomercato'nun haberine göre genç yıldız Galatasaray ile yıllık 3.6 milyon Euro'dan 2027'ye kadar sürecek bir sözleşme üzerinden anlaştı. Sözleşmede önümüzdeki yaz devreye girecek 35 milyon Euro'luk bir serbest kalma maddesi de bulunuyor.

Premier League'i reddetti

İtalyan Milli Takımı'nda da forma giyen genç yıldız Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho ile gerginlik yaşadı. Sonrasında takımdan ayrılma durumu oluşan oyuncu ile Premier League ekiplerinden Totthenham Hotspur ve Everton ilgi göstermiş, Bournemouth ise tam 30 milyon Euro teklif etmişti. Zaniolo ise Bournemouth'un bu teklifini reddetti.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk'tan seri rekor
Habere Git

Mourinho: Maalesef bizimle kalacak"

Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho geçtiğimiz gün yaptığı basın toplansınında Bournemouth'un teklifini reddeden Nicolo Zaniolo için "Maalesef bizimle kalacak gibi gözüküyor. Bunu söylüyorum çünkü bize Roma'da oynamak ya da antrenman yapmak istemediğini söyledi." dedi. 

Bu sezon formaya kavuşamadı

Yıldız oyuncunun yıldızı bu sezon Jose Mourinho ile bir türlü barışmadı. Roma formasını tüm kulvarlarda yalnızca 17 kez terleten oyuncu 1193 dakika süre alırken 2 gol attı ve 3 asist yaptı.

Roma'ya Konferans Ligi'ni getirdi

Nicolo Zaniolo geçtiğimiz yıl UEFA Konferans Ligi Finali'nde Roma'nın Feyenoord'u 1-0 yendiği maçta takımının tek golünü attı. 23 yaşındaki yıldız turnuvada 10 maçta forma giyerken 5 gol ve 3 asistle etkili bir performans sergiledi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a üzücü haber! Muslera...
Habere Git

Okan Buruk: Kadromuzda görmek isteriz

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Trabzonspor maçının ardından Zaniolo hakkında sorulan soruyu "Zaniolo dünya çapında bir oyuncu, kadromuzda görmek isteriz. Şu an bu transferdeki durumu bilmiyorum." şeklinde cevapladı.

"Oğlum önceden takip etmiş"

Anadolı Ajansı'na konuşan Okan Buruk oğlunun Zaniolo'yu uzun zamandır takip ettiğini "Roma’ya karşı Başakşehir ile maç yapmıştık. Zaniolo gözümüzün pasını aldı derler ya öyleydi. Ali Yiğit o zamandan beri Zaniolo'yu beğeniyor. Sosyal medyadan da önceden Zaniolo'yu takip etmiş." ifadeleriyle paylaştı.

Senin için hazırladığımız haberler