Galatasaray Divan Kurulu'nda tartışma

31.03.2018 - 15:57 | Son Güncellenme: 31.03.2018 - 15:57

Galatasaray Divan Kurulu'nda tartışma çıktı. Yaşanan tartışmalar nedeniyle kurula 10 dakika ara verildi.

Galatasaray Kulübü'nün 2018 yılı olağan mali genel kurulu Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Anadolu Auditorium Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Ali Fatinoğlu'nun konuşmasının ardından salonda tartışma yaşandı. Divan Kurulu Başkanı Metin Aslan genel kurula 5 dakika ara verdi. 

Galatasaray Mali Genel Kurulu’nda üyelerden Ali Öğüdücü ile Cemal Kadir Sevim arasında tartışma yaşandı.

Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenen Galatasaray'ın Mali Genel Kurulu'nda gerginlik yaşandı. Üyelerden Ali Öğüdücü’nün konuşması sırasında salonda konuşması kesildi. Ali Öğüdücü, açıklamalarını tamamlamasının ardından konuşmasını karşı çıkan Cemal Kadir Sevim’in yanına gitti. Aralarında yaşanan gerginlik sonrasında genel kurula 5 dakika ara verildi.

İkili arasındaki tartışma daha sonra verilen arada da salonun koridorlarında devam etti.

Fotomaç'ta yer alan haberde; Galatasaray kurulunda eski mağaza müdürü Ali Öğüdücü konuştuğu sırada 'yalan söylüyorsun' diyerek biri kadın iki kişi Öğüdücü'ye tepki gösterdi.

Öğüdücü'nün konuşması bittikten sonra tepki gösteren şahıslardan erkek olan Ali Öğüdücü'ye yumruk attı. 

Tartışmanın ardından konuşan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Hepimiz gerginiz. İki taraf için de söylüyorum. Çok sinirli olsanız da Galatasaray'a yakışır şekilde hareket edelim. Burası Türkiye'nin Batı'ya açılan bir penceresi. Beni de, Dursun Özbek'i de beğenmeseniz de lütfen. Değerli Galatasaraylılar bizim için hepiniz birsiniz. Kontrolsüz öfke kaos getirir. Lütfen. Bizi dosta düşmana mahcup etmeyin" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler