Galatasaray Doktoru Yener İnce'den Mehmet Demirkol'a Kostic cevabı!

15.09.2024 - 11:21 | Son Güncellenme: 15.09.2024 - 11:30

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin yeni transferi Filip Kostic'in sakatlık sorusuna Galatasaray Doktoru Yener İnce, cevap verdi. Detaylar...

Galatasaray Doktoru Yener İnce'den Mehmet Demirkol'a Kostic cevabı!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin yeni transferi Filip Kostic'in Galatasaray'a transfer olmama sebebinin sakatlık iddialarına karşın ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Sarı-Kırmızılı ekibin doktoru Yener İnce'ye rapor hakkında sorular yönetti. İnce ise Rizespor maçından sonra iddialara yanıt verdi. Detaylar...

''Böyle bir raporun açıklanmaması gerekir''

Yener İnce'nin sakatlık hakkında açıklama yapması gerektiğini söyleyen Mehmet Demirkol, "Kostic'de soru işareti var tabii ki de. Sakatlık değil ama. Yener Hocanın ismi kullanıldı ama onun açısından doğru olmayabilir bu. Böyle bir rapor verdiyse eğer bunun hasta doktor ilişkisi açısından açıklanmaması gerekir. Bu söyleniyorsa eğer televizyonlarda Yener İnce'nin bilmesi gerekir. Eğer vermediyse böyle rapor haksızlıktır." ifadelerini kullanmıştı.

''Yazın bir ciddi sakatlık geçirdi o doğru ama...''

Yener İnce hakkında açıklamasını sürdüren Demirkol, "Yener İnce'ye her türlü haksızlık yapılıyor. Filip Kostic'in sürekli sakatlandı haberleri de yanlış. Yazın bir ciddi sakatlık geçirdi o doğru ama bunu kronik sakatlık adlandırabilmek mümkün değil. Buradaki konu Fenerbahçe nasıl oynayacak? Kostic'i sol beke ikna edebilir misin? Bence ikna edebilirsin. Kostic, Fenerbahçe'nin oyununa nasıl uyum sağlar? Asimetrik bir oyun, Beşiktaş'ta yapıyor bunu. Orta sahada da oynayabilir üçlünün solunda, birçok pozisyonda kullanabilirsin. Bence Kostic, iki şekilde transfer edildi biri Galatasaray'a misilleme, ikincisi de derinlik. Maximin'le beraber mi oynayacak yoksa yedeği mi olacak yoksa üçlüye mi dönecek bunlar hep soru işareti." dedi.

Yener İnce'den cevap geldi

Kendisine gelen sorulara yanıt veren Yener İnce, "Onun ailesel problemlerden dolayı orada kalması bizim tercih ettiğimiz bir konu. Bir de samimi söylüyorum Fenerbahçe'nin almış olduğu herhangi bir oyuncunun sağlığıyla ilgili herhangi bir yerde hiçbir görüşmem olmadı. Galatasaray Kulübünün bana bugüne kadar Kostic'in sağlığıyla ilgili hiçbir sorusu olmadı. Oyuncuyu görmedim, yan yana hiç gelmedim. O yüzden sağlığıyla ilgili bir bilgim yok." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler