Galatasaray Maxim De Cuyper İçin Club Brugge ile Görüştü! İşte Bonservis Bedeli

Akın Ungan
18.12.2022 - 10:15 | Son Güncellenme: 18.12.2022 - 10:40

Sol bek transferinde harekete geçen Galatasaray, Westerlo'da kiralık olan Maxim De Cuyper için Club Brugge ile görüştü. Bonservis ücreti yüksek geldi.

Galatasaray Maxim De Cuyper İçin Club Brugge ile Görüştü! İşte Bonservis Bedeli

Sezon başında kadrosuna kattığı yıldızlar ile dikkat çeken Galatasaray, 2022 Dünya Kupası için Spor Toto Süper Lig'e verilen arada transfer çalışmalarına başladı. Sarı-Kırmızılı kulüp, Ocak ayı transfer dönemi için planlamasını yaptı. Takıma bir sol bek almak isteyen Dursun Özbek yönetimi girişimlere başladı.

Van Aanholt'un yerine Maxim De Cuyper

Patrick Van Aanholt'un, lige verilen devre arasında takımdan gönderilmesi bekleniyor. Hollandalı futbolcunun yerine sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray, Westerlo'da kiralık olarak forma giyen Maxim De Cuyper ile ilgilendi. Bu sezon gösterdiği performans ile dikkat çeken 21 yaşındaki Belçikalı ile temasa geçildi.

Galatasaray, Club Brugge ile görüştü

Sabah'ın haberine göre Galatasaray, Maxim De Cuyper transferi için Club Brugge ile görüşme gerçekleştirdi. Sarı-Kırmızılı kulüp, genç futbolcunun şartlarını öğrenmek amacıyla yaptığı görüşmede Belçika ekibinin istediği bonservis ücretini sordu.

İlgini Çekebilir
''Galatasaray beni istiyor, çok güzel olabilir''
Habere Git

Bonservisi yüksek buldu, masadan kalktı

Maxim De Cuyper için yapılan görüşme sonuçsuz kaldı. Club Brugge, 21 yaşındaki genç sol bek için Galatasaray'dan 10 milyon Euro'nun üzerinde bir bonservis bedeli talep etti. Bu bonservis ücretini yüksek bulan Sarı-Kırmızılılar, transfer masasından kalktı. Dursun Özbek yönetimi sol bek pozisyonu için alternatiflere yöneldi.

Maxim De Cuyper'in kariyeri

22 Aralık 2000 doğumlu Maxim De Cuyper, ülkesi Belçika'nın Club Brugge takımında futbola başladı. Kulübün alt yaş kategorilerinde forma giyen genç futbolcu, 2020 yılında profesyonel sözleşmeye imza attı. Maxim De Cuyper, Ağustos 2021'de Westerlo'ya kiralık olarak gönderildi.

Bu sezon 3 gol, 6 asisti var

Bu sezon gösterdiği performans ile birçok takımın dikkatini çeken Maxim De Cuyper, Westerlo formasıyla 18 karşılaşmada görev aldı. Belçikalı sol bek, çıktığı 18 maçta 3 kez rakip fileleri havalandırırken, 6 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Genç savunmacı 3 maçta ise sarı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Galatasaray bir gecede 1 milyar TL kazandı!
Habere Git

Galatasaray, Dünya Kupası arasında kampa girdi

Galatasaray, lige verilen Dünya Kupası arasını Antalya'da girdiği kamp ile değerlendirdi. Bu dönemde hazırlık maçları oynayan Sarı-Kırmızılı ekip, takımın temposunu üst seviyede tutmayı amaçladı. Cimbom, Spor Toto Süper Lig'de topladığı 27 puan ile 2. sırada bulunuyor.

Galatasaray'ın son 3 maçı

  • Galatasaray 2-2 Adana Demirspor
  • Galatasaray 1-2 Lazio
  • Galatasaray 2-1 Toulouse
Senin için hazırladığımız haberler