Galatasaray duyurdu! PAOK maçı biletleri satışa çıktı

23.09.2024 - 11:54 | Son Güncellenme: 23.09.2024 - 12:02

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Turu 1. maçında, 25 Eylül Çarşamba günü saat 22.00’de PAOK takımı ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın biletleri satışa çıktı.

Galatasaray duyurdu! PAOK maçı biletleri satışa çıktı

AJANSSPOR HABER

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Turu 1. maçında, 25 Eylül Çarşamba günü saat 22.00’de PAOK takımı ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde karşı karşıya gelecek. Maçın biletleri 23 Eylül Pazartesi günü GS Logolu passolig kartlarına passo.com.tr ve passo uygulaması üzerinden satışa sunuldu.

Passo hesapları üzerinden sadece kendileri adına bilet satın alabileceklerdir. Passo hesaplarından bir başka kişi adına bilet alımı mümkün olmayacaktır. (Passo hesap sahibi ile bilet sahibinin aynı kişi olması zorunludur.)

Resmi bilet satış kanalları dışındaki usulsüz bilet satışlarını engellemek ve taraftarlarımızın mağdur olmaması adına, PAOK karşılaşmasına ait satışı yapılan biletler maç günü de dahil olmak üzere transfere kapalı olacaktır.

Galatasaray - PAOK maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Galatasaray - PAOK maçı, 25 Eylül 2024 Çarşamba günü saat 22.00’de başlayacak. Rams Park’ta oynanacak Galatasaray - PAOK maçı, TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Senin için hazırladığımız haberler