Galatasaray, Gelecek Sezonki İç Saha Formasını Tanıttı

İsa Kethüda
04.06.2023 - 11:07 | Son Güncellenme: 04.06.2023 - 13:12

Galatasaray haberleri... Süper Lig'in 37. haftasında bu akşam Fenerbahçe ile derbi karşılaşmasına çıkacak olan Galatasaray, gelecek sezonki iç saha formasını tanıttı.

Galatasaray, Gelecek Sezonki İç Saha Formasını Tanıttı

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden şampiyon Galatasaray, 2023-2024 sezonunda iç sahada giyeceği parçalı efsane formayı tanıttı.

Galatasaray iç saha formasını görücüye çıkardı

Sarı-kırmızı kulüpten yapılan açıklamada, "Galatasaray ve Nike, 2023-2024 sezonu iç saha formasını #zaferkükreyişi mesajıyla görücüye çıkardı.

Türkiye Süper Ligi’nde en çok şampiyonluğu bulunan takım olma unvanına sahip olan Galatasarayımız, yıllardır beklenen klasik parçalı formasını taraftarları ile buluşturuyor.

İlgini Çekebilir
Simge Sağın: "Belki Icardi ile söylerim"
Habere Git

Geri dönüştürülmüş polyester kullanılarak üretildi

Nike tarafından hazırlanan iç saha forması, sporcuların ve taraftarın en iyi şekilde performans göstermelerine olanak sağlarken, daha az atık daha çok döngüsel tasarım bilinci ile geri dönüştürülmüş polyester kullanılarak üretildi.

2023-2024 iç saha forması ilk kez 4 Haziran tarihinde, ilerleyen günlerde tanıtımı yapılacak olan dış saha forması ise 12 Haziran tarihinde gsstore.org, GS Store ve Nike mağazalarında satışa sunulacak" ifadelerine yer verildi.

Forma fiyatı belli oldu

Öte yandan Galatasaray'ın satışa çıkardığı efsane parçalı formanın fiyatı da belli oldu. Buna göre formanın fiyatı 1.449,90 TL olarak açıklandı. 

İlgini Çekebilir
Süper Lig'de dev derbi: Şampiyon Galatasaray-Fenerbahçe...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler