Galatasaray ESpor, TomassonGOD'a imza attırdı!

27.04.2018 - 10:55 | Son Güncellenme: 27.04.2018 - 10:55

Geçtiğimiz günlerde dünyanın en iyi 16 oyuncusundan biri olan Jannik “Testotier” Berg ile sözleşme imzalayan Galatasaray ESpor, yine dünyanın en iyi oyuncuları arasında gösterilen Thomas “TomassonGOD” Dorey ile anlaşma sağladı.

Atılan imzaların ardından Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı ve yeni transfer Thomas Dorey GSTV'ye açıklamalar yaptı.

Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı, FIFA takımı için yapılan takviye hakkında bilgi vererek, “ESpor’da çok hareketli bir süreç yaşıyoruz. Taraftarımızdan beklentiler çok yüksek. Ülkemiz için de çok önemli bir hareket olacak. Çünkü FIFA, özellikle uluslararası arenada çok fazla boy gösterebileceğimiz bir ESpor dalı. Türkiye Ligi’nde birçok oyunda yer alacağız ama yurtdışında kendi ismimizi duyurabileceğimiz en etkin oyun FIFA. Bunlar da PS4 ve Xbox platformlarında var. Biz de Thomas Dorey’i Xbox için transfer ettik. O platformda inanıyoruz ki dünyanın en iyi 16 oyuncusundan bir tanesi. Dolayısıyla da beklentilerimiz çok büyük. Kendisini Galatasaray forması altında şampiyonluğa çok yakın bir noktada görmek istiyoruz. İnşallah önümüzdeki senelerde dünyanın en iyi oyuncularını transfer edeceğiz ve bu oyuncular da inşallah Türkiye’den çıkacak. Galatasaray’ımıza ve camiamıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Fransız oyuncu Thomas Dorey ise “Galatasaray’a geldiğim için çok mutluyum. Son birkaç haftadır görüşüyorduk. Hızlı bir süreç oldu. En sonunda da imzayı attım” diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler