Galatasaray, EURO 2024'ün yıldızını transfer etmek istiyor!

Cem Ergün
03.07.2024 - 10:40 | Son Güncellenme: 03.07.2024 - 10:59

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken, gündeme EURO 2024'te gösterdiği peformansla dikkatleri üzerine çeken yıldız isim geldi.

Galatasaray, EURO 2024'ün yıldızını transfer etmek istiyor!

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Fenerbahçe'de forma giyen ve bonservisi elinde olan Belçikalı golcü Michy Batshuayi'nin transferini açıklayan Sarı-Kırmızılılar, şimdi de gözünü EURO 2024'ün yıldızına dikti. Detaylar...

Galatasaray'dan Fransız yıldıza kanca

Galatasaray transferde hedef büyüttü. Orta saha pozisyonuna dev bir transfer peşinde olan Aslan, rotasını EURO 2024'te mücadele eden Fransa'ya çevirdi. Sarı-Kırmızılılar, Horozlar lakaplı Fransa'nın EURO 2024'teki yıldızı Adrien Rabiot'u transfer etmek için girişimlere başladı.

Görüşmeler başladı

Fanatik'te yer alan habere göre; Galatasaray, Juventus ile sezon sonu itibarıyla sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Fransız futbolcu Adrien Rabiot'un menajeriyle görüşmelere başladı.

Başka talipleri de var

Haber detayında Raibot'a; İtalya, İspanya ve Fransa'dan da talipleri olduğu ifade edilirken, Galatasaray'ın oyuncuyu ikna etmek için temaslarını sıklaştırdığı kaydedildi.

Şartları kabul etti

Gazeteci Ertan Süzgün imzalı habere göre ise; Sarı-Kırmızılı kulüp, Adrien Rabiot'un istediği sözleşme şartlarını kabul etti. 

EURO 2024'ü bekliyor

29 yaşındaki orta sahanın, EURO 2024'ün ardından nihai kararını vermesi bekleniyor. Rabiot, Fransa'nın EURO 2024'te oynadığı Avusturya, Hollanda, Polonya ve Belçika maçlarının hepsine ilk 11'de başladı. Yıldız isim, Horozlar'ın çeyrek finalde Portekiz ile oynayacağı maçta ise sarı kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Juventus karnesi

Adrien Rabiot, geride bıraktığımız sezon Juventus formasyla 35 maça çıktı ve 5 gol, 3 asistlik performansa imza attı. Rabiot'un Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri ise 35 milyon Euro olarak belirlendi.

Senin için hazırladığımız haberler