Galatasaray, Fatih Öztürk'ü KAP'a bildirdi

15.08.2020 - 17:06 | Son Güncellenme: 15.08.2020 - 17:07

Son dakika transfer haberleri... Galatasaray, Fatih Öztürk'ü kadrosuna kattığını duyurdu. İşte KAP açıklaması...

Galatasaray, Fatih Öztürk'ü KAP'a bildirdi

Galatasaray, Kasımpaşa ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Fatih Öztürk transferini KAP'a bildirdi.

İşte kulüpten yapılan açıklama:

''Profesyonel Futbolcu Fatih Öztürk ile 2020-2021 ve 2021-2022 sezonları için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşma gereği Şirketimiz futbolcuya her bir sezon için net 4.000.000 TL tutarında sabit transfer ücreti ödeyecektir.

  Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, yeni transfer Fatih Öztürk ile imzalanan resmi sözleşmenin ardından Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulundu.

Fatih Öztürk'ün Türkiye'de kalitesini ispatlamış biri olduğunu ifade eden Albayrak, "Fatih Öztürk, Türkiye'de kendisini ispatlamış, kanıtlamış, bizim çok beğendiğimiz, çok takdir ettiğimiz bir kardeşimiz. Özellikle Akhisar'da göstermiş olduğu performans ve bize karşı kurtardığı penaltılarla kendisini ispat etti." diye konuştu.

 

33 yaşındaki Fatih Öztürk ise, "Çok farklı duygular içindeyim. Burası Türkiye'nin en önemli kulübü. Burası Türkiye'nin futbol anlamında çatısı. Herkesin olmak isteyeceği yerdeyim. Her taraftarımız gibi, her sabah uyandığımda şampiyon gibi uyanıp, şampiyon gibi çalışıp, elimden geleni yapıp onları mutlu etmeye çalışacağım." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler