Başakşehir Galatasaray Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Salim Manav
07.05.2022 - 10:35 | Son Güncellenme: 07.05.2022 - 18:36

Ligde hiçbir iddiası kalmayan Galatasaray, bu akşam çok zorlu maça çıkacak. Aslan'ın rakibi ilk 4 mücadelesi veren Başakşehir. Detaylar haberimizde...

Başakşehir Galatasaray Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de 36. hafta maçında Galatasaray, Medipol Başakşehir'e konuk olacak. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmada hakem Fırat Aydınus düdük çalacak. Aydınus'un yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Özgür Ertem yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mert Güzenge olacak. Başakşehir-Galatasaray maçının Video Yardımcı Hakemi (VAR) Tugay Kaan Numanoğlu oldu. Mücadele yayıncı kuruluş beIN Sports'tan canlı olarak yayınlanacak.

Başakşehir ve Galatasaray'ın ligdeki durumu

Galatasaray, Süper Lig'in geride kalan bölümünde 13 galibiyet, 8 beraberlik ve 14 yenilgi sonucunda 47 puan elde etti. Sarı-kırmızılı takım, 35. haftayı averajla 13. sırada bitirdi.

Medipol Başakşehir ise 18 galibiyet, 6 beraberlik ve 11 mağlubiyet sonucunda 60 puan topladı. Turuncu-lacivertli takım, yeni haftaya 4. sırada başladı.

11'ler belli oldu

Başakşehir: Volkan, Caicara, Epureanu, Efe Arda, Lima, Tolga Ciğerci, Mahmut, Deniz, Berkay, Trezeguet, Gulbrandsen.


Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Alpaslan, Van Aanholt, Berkan, Taylan, Babel, Cicaldau, Kerem, Mohamed.

Başakşehir Galatasaray maçında sakat ve cezalılar

Galatasaray'da sarı kart cezalısı olan Emre Kılınç, Medipol Başakşehir maçında forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları sonrası saha çalışmalarına başlayan Marcao, Omar Elabdellaoui ve Inaki Pena'nın durumları ise maç saatinde belli olacak.

Başakşehir'de sakatlığı süren Youssouf Ndayishimiye bu mücadelede forma giyemeyecek. Stefano Okaka'nın durumu ise maç gününde belli olacak.

Başakşehir'de 5, Galatasaray'da 3 isim sınırda

Galatasaray'da sarı kart ceza sınırında bulunan Fernando Muslera, Patrick van Aaholt ve Ryan Babel de kart görmeleri durumunda 37. haftadaki Adana Demirspor maçında görev alamayacak.

Başakşehir'de ise bu sezon üçer sarı kart gören Fredrik Gulbrandsen, Hasan Ali Kaldırım, Alexandru Epureanu, Tolga Ciğerci ve Salih Uçan ceza sınırında bulunuyor. Beş oyuncu, bu karşılaşmada da sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek.

Başakşehir Galatasaray 28. randevuda

Galatasaray ile Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'de 28. kez karşı karşıya gelecek. Eski adıyla İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un 2007-2008 sezonunda ilk kez Süper Lig'de yer almasıyla başlayan rekabette, geride kalan 27 maçtan 13'ünü Galatasaray, 7'sini Medipol Başakşehir kazandı, 7 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Galatasaray'ın 44 golüne, Medipol Başakşehir 36 golle cevap verdi.İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan müsabaka 1-1 berabere tamamlandı.

Başakşehir Galatasaray maçı iddaa oranları

Süper Lig'in 36. hafta maçı olan Başakşehir-Galatasaray maçının iddaa oranları belli oldu. Karşılaşmada Başakşehir galibiyetine 1.74 oran, beraberliğe 3.15, Galatasaray'ın galibiyetine ise 3.60 oran veriliyor.

Mücadelede 1,5 Alt gol oranı 3.30, 2,5 Alt oranı 1.71, 3,5 Alt oranı 1.21 olarak belirlenirken, 1,5 Üst oranı 1.16, 2,5 Üst oranı 1.71, 3,5 üst oranı 2.90 oldu.

Senin için hazırladığımız haberler