Galatasaray, Feghouli ile orta yolu arıyor

16.08.2021 - 19:04 | Son Güncellenme: 16.08.2021 - 19:13

Son dakika haberleri... Galatasaray Kulübü, takımda düşünülmeyen Cezayirli Sofiane Feghouli'ye bir teklif daha yaptı. İşte detaylar...

Galatasaray, Feghouli ile orta yolu arıyor

AJANSSPOR - HABER

 

Galatasaray'ın yeni sezonda kadroda düşünmediği Sofiane Feghouli, İstanbul'dan ayrılmak istemiyor. Kendisine gelen teklifleri tek tek reddeden oyuncu, Galatasaray'da senelik 4.1 milyon Euro'yu bulan kontratını bırakma taraftarı değil. Kulüp yönetimi ise, Cezayirli oyuncuya son bir teklif daha yaptı. 

Feghouli'den indirim talebi

Galatasaray Kulübü, takımdan ayrılmak istemeyen Feghouli'ye son bir teklif yaptı. Sözcü'deki haberde, kulüp yönetiminin tecrübeli oyuncudan yıllık 4 milyon Euro'yu geçen ücretinde indirime gitmesini ve bu şekilde kontratını tamamlaması istendiği iddia edildi. Galatasaray'ın yeni kontrat beklentisi ise 2.5 milyon Euro civarnda. Oyuncunun bu teklife ne cevap vereceği henüz belirsiz. 

Terim: "Daha iyi olması için uğraşacağız..."

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, St. Johnstone maçından sonra 1 gol kaydeden oyuncusu için: "Feghouli ile beraber biraz konuşmamız gerekiyormuş demek ki. Beraberce bir sohbetimiz oldu. Uzun zamandır olması gereken bir şeydi. Daha iyi olması için uğraşacağız. Bugün iyi oynadı. Feghouli'yi kazanabilirsek kazanacağız ama oynarken de değişiklikler olabilir. Galatasaray takımında her an her şey olabilir. Futbol dinamik bir oyun. Ne kadar çok oyuncudan faydalanabilirsek bunu yüksek seviyede tutmaya çalışıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Başkan Elmas: "İkisini de düşünmüyoruz..."

MHK Yaz Semineri etkinliğinden önce açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Burak Elmas: "Falcao ve Feghouli’yle görüştüm. Konuştum. Çok güzel hizmetleri oldu. Fakat bu ücret yapısıyla, Galatasaray’ın yeni finansal yapılanması çerçevesinde ödeme yapmamızın mümkün olmadığını, kendilerine kulüp bulmalarını istedim. Umarım onlar da kendilerine kısa sürede kulüp bulurlar. İkisini de düşünmüyoruz" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler