Galatasaray-Fenerbahçe! Derbide olay çıktı!

13.12.2015 - 17:26 | Son Güncellenme: 13.12.2015 - 19:05

Bayanlar Voleybol 1.Ligi'nde Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maça küfürlü tezahüratlar sebebi ile ara verildi..

Bayanlar Voleybol 1.Ligi'nde Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maça küfürlü tezahüratlar sebebi ile ara verildi. 

Fenerbahçe taraftarının alınmadığı maçın başında Galatasaraylı voleybolseverler, sahaya yabancı maddeler attı. Sarı-kırmızılı taraftarların küfürlü tezahüratları üzerine karşılaşmanın başhakemi Bülent Bozkurt tarafından iki kez uyarı yapıldı. 

Maçın üçüncü setinde, Fenerbahçe'nin 8-7 önde olduğu sırada bir pozisyon sonrası Galatasaray teknik heyeti ve oyuncuların yaptığı itiraz, tribünleri de gerdi. Galatasaraylı taraftarlar, başhakemin verdiği karar üzerine yeniden küfürlü tezahüratta bulunmaya başladı.

Yapılan üçüncü uyarının ardından karşılaşmanın hakemleri soyunma odasına giderken, taraftarlar da sahaya yabancı maddeler attı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, salonda bulunan Fenerbahçe bayraklarını da sökerek aşağı attı.

Soyunma odasında 20 dakikalık resmi süreyi bekleyen hakemler, sarı-kırmızılı yöneticilerin, taraftarın küfür etmeyeceğine yönelik garanti vermesi üzerine salona geri döndü ve 65 dakika duran maçı kaldığı yerden başlattı.

Senin için hazırladığımız haberler