Galatasaray - Fenerbahçe Maçı Tarih, Saat ve Canlı Yayın Kanalı

Akın Ungan
04.06.2023 - 12:54 | Son Güncellenme: 04.06.2023 - 13:04

Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe karşılaşıyor. Maçın tarih ve saat bilgisi ile Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin canlı izle linki haberimizde.

Galatasaray - Fenerbahçe Maçı Tarih, Saat ve Canlı Yayın Kanalı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftası dev derbiye sahne oluyor. Geçen hafta MKE Ankaragücü deplasmanında aldığı galibiyetle şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, kendi sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçına kutlama havasında çıkıyor. Cumhuriyetin 100. yılında şampiyon olma hedefiyle başladığı sezonda zirveyi ezeli rakibine kaptıran Fenerbahçe ise ligin son müsabakasında Galatasaray'ı yenerek, taraftarına moral vermek istiyor.

Galatasaray - Fenerbahçe maçının tarih ve saati

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Lig maçı 4 Haziran 2023 Pazar günü, saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma, NEF Stadı'nda oynanacak.

Galatasaray - Fenerbahçe maçını canlı yayınlayacak kanal

Galatasaray - Fenerbahçe maçı beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Bein Sports'u izlemenin yolu

Bein Connect ile TOD TV birleşti. Bilgisayarınızdan www.todtv.com.tr adresine girerek 100'den fazla TV kanalını izleyebilir, ayrıca 1000'lerce içeriğe, dilediğiniz yerden erişip, dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Canlı kanallarda yayını durdurabilir, isterseniz 12 saat geriye gidebilirsiniz.

Galatasaray derbide tam kadro

Sarı-kırmızılı ekip, Fenerbahçe karşısına tam kadro çıkacak. Ligin 34. haftasındaki İstanbulspor mücadelesinde kırmızı kart gören ve 2 maç ceza alan Nicolo Zaniolo, derbiyle sahalara dönecek.

Sakat futbolcusu bulunmayan Galatasaray, Zaniolo'nun da dönmesiyle derbide tam kadro olacak.

Fenerbahçe'de 3 eksik

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Lincoln Henrique ve Bright Osayi-Samuel, bu akşamki müsabakada forma giyemeyecek. Sakatlıktan dönen ve antrenman eksiği bulunan kaleci Altay Bayındır'ın da bu maçta görev alması beklenmiyor.

Aslan kupasını alacak

Şampiyonluğunu ilan eden sarı-kırmızılı ekip, derbiden sonra kupasına kavuşacak.

Karşılaşmanın ardından Nef Stadı'nda kupa töreni düzenlenecek. Tarihinin 23. Süper Lig şampiyonluğunu elde eden Galatasaray, maçtan sonra kurulacak podyumda zaferini kutlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler