Galatasaray-Fenerbahçe Derbisinin VAR Hakemi Belli Oldu

İsa Kethüda
04.06.2023 - 08:39 | Son Güncellenme: 04.06.2023 - 12:06

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasında oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe derbi karşılaşmasının VAR hakemi belli oldu. İşte maçın VAR hakem kadrosu...

Galatasaray-Fenerbahçe Derbisinin VAR Hakemi Belli Oldu

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasında şampiyon Galatasaray, bu akşam saat 19.00’da Nef Stadyumu’nda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta MKE Ankaragücü maçının ardından şampiyonluğunu garantileyen sarı-kırmızılılar derbi galibiyetiyle sezonu kapatmak istiyor.

Galatasaray, Fenerbahçe derbisiyle bu sezonki son maçına çıkacak. Sarı-kırmızılılar son hafta Hatayspor ile karşılaşacaktı. 6 Şubat'taki yaşanan deprem felaketinden dolayı Hatayspor'un ligde çekilmesiyle Cimbom son haftayı müsabaka yapmadan geçirecek ve 3-0 hükmen galibiyet alacak.

Galatasaray son 4 maçını kazandı

Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı son 4 karşılaşmadan 3 puanla ayrıldı. Ligde son olarak 32. haftada deplasmandaki Beşiktaş derbisinde yenilen sarı-kırmızılılar, daha sonra Başakşehir, İstanbulspor, Sivasspor ve MKE Ankaragücü'nü mağlup etti.

İlgini Çekebilir
Süper Lig'de dev derbi: Şampiyon Galatasaray-Fenerbahçe...
Habere Git

Derbinin arından şampiyonluk kutlamaları yapılacak

Fenerbahçe derbisinin arından Galatasaray, şampiyonluk kutlaması yapacak. Sahada platform kurulacak ve futbolcular seçtikleri şarkılarla sahneye çıkacak. Çeşitli sanatçılar da konser verecek. Sarı-kırmızılılar daha sonra 2022-2023 sezonu şampiyonluk kupasını kaldıracak.

VAR hakemi belli oldu

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak dev derbinin VAR hakemi de açıklandı.

  • VAR: Alper Ulusoy
  • AVAR: Hakan Ceylan
  • AVAR: Ekrem Kan


Abdulkadir Bitigen ilk kez Galatasaray - Fenerbahçe derbisi yönetecek

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki bu önemli müsabakada FIFA kokartlı hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Bitigen'in yardımcılıklarını Mustafa Savranlar ve Süleyman Özay yapacak. Maçın dördündü hakemi ise Arda Kardeşler olacak.

Kayseri bölgesi hakemi olan Abdulkadir Bitigen, kariyerinde ilk kez Galatasaray - Fenerbahçe derbisi yönetecek. Bitigen, daha önce 15 Mart 2020 tarihinde Galatasaray - Beşiktaş derbisinde görev almıştı. Bu derbi 0-0 berabere sonuçlandı.

Abdulkadir Bitigen ayrıca, 18 Mayıs 2023 tarihinde de Fenerbahçe - Trabzonspor karşılaşmasında düdük çalmış, mücadeleyi de sarı-lacivertliler 3-1 kazanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler