Galatasaray, Fernando Muslera'nın varisini buldu / Transfer haberi

Cüneyt Muharremoğlu
27.11.2022 - 10:57 | Son Güncellenme: 27.11.2022 - 12:59

Galatasaray, 36 yaşına gelen Fernando Muslera'nın yerine geçen sezon Barcelona'dan kiralanan İspanyol kaleci Inaki Pena'yı transfer etmeyi düşünüyor...

Galatasaray, Fernando Muslera'nın varisini buldu / Transfer haberi

AJANSSPOR HABER

Galatasaray kaptanı Fernando Muslera, Dünya kupası'nda Uruguay Milli Takımı ile birlikte Katar'da bulunuyor. 36 yaşındaki kalecinin futbol hayatının sonuna yaklaşması sarı kırmızılarda arayış başlattı. İspanyol basını, geçen sezon  Galatasaray'ın kiraladığı Inaki Pena'ya sarı kırmızılıların ilgisi olduğunu yazdı.

Muslera, Uruguay 11'deki yerini kaybetti

Galatasaray kaptanı Muslera, Uruguay 11'deki yerini de kaybetmiş durumda. Dünya Kupası'nın ilk maçı olan Güney Kore karşısında Uruguay'da kaleyi eski Sivassporlu Sergio Rochet korudu.

Barcelona, Inaki Pena ile anlaşamadı

Cim Bom, gelecek sezon için Muslera'nın alternatifini aramaya başladı. Marca'da yer alan habere göre Barcelona, sezon sonunda mukavelesi bitecek Inaki Pena ile yaptığı sözleşme uzatma görüşmesinden sonuç alamadı. 

İlgini Çekebilir
Muslera kaleyi tanıdık bir isme kaptırdı!
Habere Git

Galatasaray devreye girdi

Haberde, daha önce 23 yaşındaki kaleciyi geçen sezon kiralık olarak kadrosuna katan Galatasaray'ın futbolcu için devrede olduğu belirtildi. 

Galatasaray'da 8 maça çıktı

2021-22 sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Galatasaray'da forma giyen Pena 8 karşılaşmada görev yapmıştı. Özellikle Galatasaray- Barcelona Avrupa Ligi maçlarında güzel bir oyun sergilemişti.

Transferde Galatasaray'ın rakibi Real Betis

Habere göre Pena'ya Galatasaray'ın dışında Real Betis'in de ilgisi bulunuyor. Pena, bu sezon 1 kez Barcelona takımının kalesini korudu. 

Senin için hazırladığımız haberler