Galatasaray, Hakim Ziyech'in Milli Takım yerine İstanbul'da kalmasını istedi!

12.10.2023 - 10:58 | Son Güncellenme: 12.10.2023 - 11:09

Galatasaray'da sakatlığı olmasına rağmen Fas Milli Takımı kampına katılan Hakim Ziyech'i Cim Bom'un İstanbul'da kalmasını istediği iddia edildi.

Galatasaray, Hakim Ziyech'in Milli Takım yerine İstanbul'da kalmasını istedi!

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da Manchester United ve Antalyaspor maçlarında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Hakim Ziyech, milli takımda da forma giyemeyecek. Galatasaray, yıldız oyuncunun Fas'a gitmesini istemediği iddia edildi.

Galatasaray, İstanbul'da kalmasını istedi

Fas basını KoraMaroc'a da yer alan habere göre, Galatasaray, sakatlığı devam eden Hakim Ziyech'in tedavisinin devam etmesi için İstanbul'da kalmasını istedi. Hakim Ziyech ise bu teklifi kabul etmediği ifadeleri yer aldı.

Ziyech ısrar etti

Galatasaray'ın istediği üzerine Hakim Ziyech, Fas Milli Takımı kampına gitmekte ısrar ettiği iddia edildi. Yıldız oyuncu daha sonra Abidjan'a hareket etti.

Ülkesine bağlı

Galatasaray'ın yıldızı Hakim Ziyech'in hem ülkesine hemde milli takıma çok bağlı olduğu ifade edildi.

Milli Takımda süre almayacak 

Ağrıları nedeniyle Süper Lig'de 8. hafta da Antalya deplasmanına götürülmeyen ancak Fas Milli Takımı'ndan davet alınca kampa katılan Hakim Ziyech'in davet üzerine mecburi olarak kampa gittiği, ancak hem Fildişi Sahili ile oynanacak dostluk maçında hem de Liberya'ya karşı verilecek eleme mücadelesinde forma giymeyeceği bildirildi.

Çalışmalara devam ediyor

Faslı yıldızın bu süre zarfında güçlenme ve yenileme çalışmalaranına devam edeceği bildirildi. 

1 gol ve 1 asist 

30 yaşındaki oyuncu, Galatasaray formasıyla çıktığı 3 karşılaşmada 1 kez fileleri havalandırıken, 1'de asist yapma başarısı gösterdi. 

Fas, gruptaki son maçına çıkacak

Fas Milli Takımı 14 Ekim’de Fildişi Sahili ile dostluk maçında karşı karşıya gelirken, 17 Ekim’de ise Liberya deplasmanında Afrika Uluslar Kupası Eleme Grubu’ndaki son maçına çıkacak.

4 maçta oynamadı

Büyük umutlarla Galatasaray'a transfer olan Hakim Ziyech sakatlığı sebebiyle son 4 resmi karşılaşmada forma giyemedi. 30 yaşındaki futbolcu sırasıyla İstanbulspor, Ankaragücü, Manchester United ve Antalyaspor maçlarının kadrosunda yer almadı. 

Senin için hazırladığımız haberler