Galatasaray gözünü Premier Lig'e dikti!
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Galatasaray gözünü Premier Lig'e dikti!

Son 5 Haber

Sporting hazır, gözler Galatasaray maçında! Son antrenman yapıldı

Portekiz'de gündem: Osimhen'in yerine oynayacak isim açıklandı

Rey Manaj, Sivasspor'u sırtladı: Golleri olmasaydı...

Beşiktaş'ta Vincenzo Italiano, Erzurumspor maçında herkesi şaşırtacak

Melissa Vargas Avrupa Şampiyonası'na damga vurdu! Rekorları altüst etti
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Çin basının iddiasına göre Galatasaray, Seri'den sonra bir bomba daha patlatarak Manchester United'ın orta saha oyuncusu Fred'i kiralayacak.

Çin basınında çıkan haberlere göre; Manchester United’ın Brezilyalı ön liberosu Fred, önümüzdeki sezon Galatasaray’da forma giyecek.
Sarı-Kırmızılılar, 26 yaşındaki oyuncunun kiralanması için Manchester United’a teklifini iletti. Sarı-Kırmızılılar’ın 2 milyon euroluk kiralama bedeli teklifi ne Manchester United sıcak baktı. 2018/19 sezonunda Fred, Premier Lig’de Manchester United için 17 lig maçına çıktı. 1 gol attı ve 1 asist yaptı.

Fred, geçtiğimiz yaz, 59 milyon euro karşılığında Shakhtar Donetsk Kulübü’nden Manchester United’a transfer olmuştu. Brezilyalı oyuncu, İngiliz kulübünün tarihindeki en pahalı futbolculardan biri oldu.

26 yaşındaki ön liberonun, kulübüyle 2023’e kadar mukavelesi bulunuyor.