Galatasaray, Guardiola'nın prensini transfer ediyor

13.06.2024 - 08:54 | Son Güncellenme: 13.06.2024 - 10:18

Transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray, Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin Hırvat orta sahası Mateo Kovacic'i transfer etmek için girişimlere başladı.

Galatasaray, Guardiola'nın prensini transfer ediyor

AJANSSPOR HABER

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Lucas Torreira'nın yanına üst düzey bir isim transfer etmek isteyen Galatasaray, rotasını İngiliz ekibi Manchester City'ye çevirdi. Transferde büyük oynayan Aslan, Hırvat yıldız Mateo Kovacic'i gündemine aldı.

Aslan masaya oturacak

Haber detayında Galatasaray'ın, Mateo kovacic için Şubat ayından bu yana girişimlerine devam ettiği belirtilirken, transfer için önümüzdeki günlerde Manchester ekibiyle pazarlıklara başlanacağı kaydedildi.

Öncelik bonservis

Sarı-Kırmızılıların, İngiliz ekibiyle olan sözleşmesi 2027 yılında sona erecek Mateo Kovacic'i bonservisiyle kadrosuna katmak istediği belirtilirken, kiralık formülünün de masada yer aldığı yazıldı.

30 milyon Euro ödenmişti

Mateo Kovacic, 2023-24 sezonu başında Chelsea'den, Manchester City'ye 30 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştuştu.

46 maçta forma şansı buldu

Bu sezon Pep Guardiola liderliğindeki Manchester ekibinde 30'u ilk 11 olmak üzere 46 maçta forma giyen 30 yaşındaki orta saha, 3 gol ve 1 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler