Galatasaray Halil Dervişoğlu transferini resmen duyurdu! İşte bonservis bedeli

Akın Ungan
16.07.2023 - 01:06 | Son Güncellenme: 16.07.2023 - 01:21

Galatasaray, Beşiktaş'a imza atması beklenen Halil Dervişoğlu transferini bitirdi. Sarı-Kırmızılılar transferi resmen duyurdu. İşte bonservis bedeli...

Galatasaray Halil Dervişoğlu transferini resmen duyurdu! İşte bonservis bedeli

AJANSSPOR HABER

Süper Lig kulüpleri yeni sezon hazırlıklarına devam ederken transfer çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Devler karşı karşıya gelirken, Galatasaray Halil Dervişoğlu'nu Beşiktaş'ın kapısından döndürdü.

Halil Dervişoğlu resmen duyuruldu

Galatasaray, Halil Dervişoğlu transferini resmen bitirdi. Sarı-Kırmızılı kulüp, transferin sonlandığını duyururken, detayları da Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Halil Dervişoğlu önümüzdeki sezon Galatasaray'da 21 numaralı formayı giyecek.

İşte Halil Dervişoğlu'nun bonservisi ve sözleşme detayları

Galatasaray, yaptığı açıklamada Halil Dervişoğlu'nun bonservis bedeli olarak Brentford'a 500 bin Euro ödeneceğini açıkladı. Sarı-Kırmızılılar, oyuncuyla ise 4 yıllık sözleşme imzaladı. Dervişoğlu'na 2023/24 sezonu için 20 milyon TL ödenecek, ilerleyen sezonlarda oyuncunun alacağı para ise TÜİK’in açıklayacağı TEFE-TÜFE oranı ile belirlenecek.

İlgini Çekebilir
"Listemizde yoktu, babası Halil'in Beşiktaş'a gelmek istediğini söyledi"
Habere Git

İşte Galatasaray'ın açıklaması

Galatasaray'ın yaptığı açıklamada, "Profesyonel futbolcu Halil İbrahim Dervişoğlu ve kulübü Brentford FC Limited ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 500.000 Euro tutarında transfer ücreti ödenecektir" denildi.

Cimbom'un yaptığı açıklamanın devamında ise "Futbolcu ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 4 sezon için sözleşme imzalanmıştır. Buna göre, futbolcumuza 2023-2024 sezonu için net 20.000.000 TL sezonluk ücret ödenecek olup, sonraki sezonlarda ödenecek ücretler TÜİK’in açıklayacağı TEFE-TÜFE oranında artış yapılarak belirlenecektir" ifadeleri kullanıldı.

"Ait olduğun yere hoş geldin Halil Dervişoğlu!"

Galatasaray, Halil Dervişoğlu transferini "Ait olduğun yere hoş geldin Halil Dervişoğlu!" diyerek duyurdu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray Halil Dervişoğlu'nu KAP'a bildirdi!
Habere Git

Halil Dervişoğlu'ndan ilk açıklama

Halil Dervişoğlu, imza töreninde "Herkesin emeğine sağlık. Bu büyük camianın tekrardan bir parçası olduğum için çok mutluyum. Geçen sezon takım çok güzel bir sezon geçirdi. İnşallah bu sezon da benim katkımla beraber çok güzel olacak" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler