Galatasaray, Halil'i 1 yıl daha istiyor

02.04.2021 - 21:42 | Son Güncellenme: 02.04.2021 - 21:47

Son dakika transfer haberleri... Galatasaray, Halil Dervişoğlu'nu 1 sene daha kiralayacak mı? A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, açıklamalarda bulundu. Güneş, Halil Dervişoğlu'nun Galatasaray'a transferine de değindi.

Galatasaray, Halil'i 1 yıl daha istiyor

AJANSSPOR - HABER

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, millilerde santrfor sıkıntısı olmadığını söyledi. Güneş, Ajansspor Genel Yayın Yönetmeni Kenan Başaran'ın da olduğu gazetecilerle dün internet üzerinden yaptığı toplantıda Avrupa Futbol Şampiyonası ve Dünya Kupası grup eleme maçları için Burak Yılmaz ve Cenk Tosun'u kullanabileceklerini söyledi. 

Güneş, "Kenan Karaman da var. Enes Ünal'ı santfor olarak oynatmama rağmen beklentilerimi bulamadım  ama açıkta kullanınca fayda sağladı" dedi.

Enis ve Batuhan da var

Galatasaray'da kiralık oynayan Halil Dervişoğlu için Fatih Terim ile de konuştuğunu anlatan Güneş, "O da çok memnun oldu. Belki onlar da bir sene daha kiralayacaklar. Ama şu anda oynayamıyor Galatasaray'da. Önünde Falcao ve Mostafa Mohammed gibi iki oyuncu var. Halil yetenekli bir oyuncu. Takımında forma giyebilseydi takıma alabilirdim bu aşamada da.  oynasaydı alırdım belki. Genç Enis var, Letonya kadrosa çağırdım. Batuhan da var gençlerde" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler