Galatasaray, Halkbank ve Ziraat ile anılıyordu: Wilfredo Leon'un transferi açıklandı

Aleyna Gürgen
01.07.2024 - 17:15 | Son Güncellenme: 01.07.2024 - 17:29

Adı AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden Galatasaray HDI Sigorta, Halkbank ve Ziraat Bankkart ile transfer dedikodularına karışan Wilfredo Leon tercihini yaptı.

Galatasaray, Halkbank ve Ziraat ile anılıyordu: Wilfredo Leon'un transferi açıklandı

Küba asıllı Polonyalı voleybolcu Wilfredo Leon'un yeni sezonda hangi takımda forma giyeceği merak konusu olmuştu. Leon, transferde tercihini Polonya'dan yana kullandı.

Lublin, Leon transferini duyurdu

Geçtiğimiz sezonu İtalya'da Sir Safety Susa Vim Perugia ile tamamlayan Wilfredo Leon, Polonya'ya transfer oldu. Polonyalı ekip Bogdanka LUK Lublin, Leon'un transferini "21. yüzyılın transferi gerçek oldu!" diyerek duyurdu.

Küba asıllı Polonyalı voleybolcu Leon gelecek sezon Polonya'da ter dökecek.

Wilfredo Leon için Efeler Ligi öne çıkıyordu

Polonya'ya transfer olacağı öne sürülen Wilfredo Leon için asıl öne çıkan ülkenin Türkiye olduğu ifade edilmişti. Przeglad Sportowy'den Edyta Kowalczyk ve Lukasz Kadziewicz, Wilfredo Leon'un gelecek sezon büyük ihtimalle Türkiye'de forma giyeceğini aktarmıştı. Haberde göre Türkiye'de Wilfredo Leon'un bu maaşını karşılayabilecek Halkbank ve Ziraat Bankkart olmak üzere sadece 2 takım olduğu da belirtilmişti. Ayrıca Galatasaray HDI Sigorta da bu yarışa dahil olabileceğinin altı çizilmişti.

İlgini Çekebilir
Kabilesi tarafından kucaklanmayan iki Kübalı, Avrupa’yı dize getirdi
Habere Git

Ziraat, Leon'a teklif götürmüştü

Aktarılan bilgilerde Ziraat Bankkart'ın Wilfredo Leon'a 900 bin Euro'luk teklif götürdüğü de öne sürülmüştü. Haberde Halkbank'ın da Leon'u renklerine bağlayabilmek için yoğun çaba gösterdiği de aktarıldı.

Senin için hazırladığımız haberler