Galatasaray, Hatayspor'un eski golcünü transfer ediyor

Orhan Gülek
24.05.2024 - 10:13 | Son Güncellenme: 24.05.2024 - 10:28

Süper Lig'de Hatayspor ile yıldızı parlayan ve şu anda Olympiakos'ta forma giyen Ayoub El Kaabi, Galatasaray'a transfer olmak üzere. İşte detaylar...

Galatasaray, Hatayspor'un eski golcünü transfer ediyor

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de son hafta oynayacağı Konyaspor maçında alacağı puan veya puanlarla şampiyonluğunu ilan edecek olan Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Bir yandan transfer çalışmalarını da sürdüren Cimbom, flaş bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Sarı kırmızılıların, yeni sezon öncesi Hatayspor'un eski golcüsünü transfer etmek üzere olduğu iddia ediliyor.

Ayoub El Kaabi, Galatasaray'a geliyor

Fotomaç'ın haberine göre ülkemizde Hatayspor ile yıldızı parlayan ve şu anda Olympiakos'ta forma giyen Ayoub El Kaabi, Galatasaray formasıyla yeniden Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyor. 

Okan Buruk, El Kaabi transferinde ısrarcı

Haberde yönetimin, El Kaabi'nin menajeriyle iletişime geçtiği ve kontrat pazarlığı yaptığı iddia edildi. Teknik Direktör Okan Buruk'un, Faslı forveti çok istediği ve zaman zaman Icardi ile oynatmayı planladığı aktarıldı. 30 yaşındaki santrforun ise Galatasaray'a gelmeyi istediği kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a Portekizli orta saha! Teklif...
Habere Git

Bonservis ücreti ödenmeyecek

Cimbom, sözleşmesi haziran ayında bitecek olan El Kaabi için bonservis ücreti ödemeyecek. Ancak başarılı oyuncu için belli bir imza parası verilmesi planlanıyor.

Yunanistan'da kalmak istemiyor

Öte yandan haziran ayı itibariyle serbest konumda olacak El Kaabi'nin, Yunan temsilcisinde kalmayı düşünmediği kaydedildi. Bunun yanı sıra deneyimli golcünün geleceğinin kısa süre içinde netleşeceği öğrenildi.

Ayoub El Kaabi'nin Olimpiakos performansı

Ayoub El Kaabi bu sezon Olimpiakos'ta toplam 43 maça çıktı. Ayoub El Kaabi bu sezon Olimpiakos'ta toplam 43 maça çıktı. Yıldız isim bu karşılaşmalarda 32 gol attı. Ayrıca 2 de asist yaptı.

El Kaabi'nin Hatayspor performansı

2022-2023 sezonunda Süper Lig'de Hatayspor forması giyen El Kaabi, toplam 55 maçta 26 gol 4 asistlik performans sergilemişti. 

İşte Ayoub El Kaabi'nin forma giydiği takımlar

Güncel piyasa değeri 3.5 milyon Euro olan golcü oyuncu, kariyerinde Al-Sadd SC, Wydad AC, HB FC ve RS Berkane gibi takımlarda da forma giymişti. Fas Milli Takım'ında da 44 karşılaşmada boy gösteren El Kaabi, 22 gol kaydetme başarını göstermişti. 

Senin için hazırladığımız haberler