Galatasaray transferde hız kesmiyor! Osimhen'den sonra orta saha ve savunmaya takviye...

03.09.2024 - 11:47 | Son Güncellenme: 03.09.2024 - 12:25

Victor Osimhen transferiyle taraftarlarını coşturan Galatasaray'ın durmaya niyeti yok. Sarı kırmızılılar orta saha ve ve savunmaya takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. İşte listedeki yıldızlar...

Galatasaray transferde hız kesmiyor! Osimhen'den sonra orta saha ve savunmaya takviye...

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, son 24 saatte transferde oldukça hareketli saatler yaşıyor. Sarı kırmızılılar sezonun 4. transferini Monaco'nun Senegalli sol beki Ismail Jakobs'u zorunlu satın alma opsiyonuyla kadrosuna katarak yaparken, milli yıldız Kerem Aktürkoğlu da Portekiz ekibi Benfica'ya transfer oldu.

Yılın transfer bombası Victor Osimhen

Galatasaray yılın transfer bombasını ise Napoli'nin 100 milyon euro değerindeki Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen'i transfer ederek patlattı. Sarı kırmızılılar, bu sabaha karşı İstanbul'a getirdiği 25 yaşındaki futbolcu ile 1 yıllık kiralık sözleşme imzalayacak.

Transfer harekatı devam ediyor! Orta saha ve stopere takviye

Galatasaray, Osimhen transferinin ardından transferde hız kesmeyecek. Sarı kırmızılılar, orta sahaya ve savunmaya takviye yapmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Rabiot, McKennie ve Kostic ile görüşmeler başladı

Hürriyet'te yer alan habere göre; Victor Osimhen transferi için Napoli'ye giden Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi ve Sportif AŞ Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu ve Futbol Direktörü Cenk Ergün orta saha transferi için Juventus’tan ayrılan Adrien Rabiot ile halen bu kulüpte forma giyen Weston McKennie ve Filip Kostic için de görüşmelere başladı.

Rabiot cevabını yarın verecek

Fransız Rabiot, yıllık 8 milyon Euro’luk ücret talebini kabul eden Galatasaray yöneticilerine, cevabını yarın vereceğini bildirdi. ABD’li McKennie ile Sırp Kostic’in de kiralamaya ya da satın alma yoluyla transferi için Juventus ile görüşmeler sürüyor. İki futbolcunun da durumları bugün netleşecek.

Stoper için ilk aday Alexsandro, plase Hummels ve Ahmetcan

Haberin detayında, teknik direktör Okan Buruk’un talebi üzerine defansa da oyuncu arayan Galatasaray yönetimi, önce ‘Evet’ demesine karşın sonra fikir değiştirip Roma’ya transfer olan İspanyol stoper Mario Hermoso’nun yerine Brezilyalı Alexsandro Ribeiro’da karar kıldı.

Fransa’nın Lille takımında forma giyen 25 yaşında ve 1.89 metre boyundaki oyuncunun piyasa değeri 8 milyon Euro. Stoper mevkisi için Alman Mats Hummels de gündeme geldi.

Dortmund’dan ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla anlaşmayan 35 yaşındaki Hummels’in yanı sıra Ajax’tan Ahmetcan Kaplan da stoper adayları arasına alındı.

Senin için hazırladığımız haberler