Galatasaray, Barış Alper Yılmaz'ın Sözleşmesinin Uzatıldığını Açıkladı

04.05.2023 - 18:44 | Son Güncellenme: 04.05.2023 - 18:58

Son dakika | Galatasaray iç transferde harekete geçti. 23 yaşındaki futbolcu Barış Alper Yılmaz'ın sözleşmesinin uzatıldığı açıklandı. İşte detaylar.

Galatasaray, Barış Alper Yılmaz'ın Sözleşmesinin Uzatıldığını Açıkladı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de zirvede yer alan Galatasaray, gelecek sezon için çalışmalarına başladı. İç transferde harekete geçen Sarı-Kırmızılılar, bir futbolcusunun sözleşmesini uzattı.

Barış Alper Yılmaz'ın kontratı yenilendi

Galatasaray, 23 yaşındaki kanat oyuncusu Barış Alper Yılmaz'ın Haziran 2026'da sona erecek olan kontratını 1 yıl daha uzattı. Kulüp konu ile ilgili bir açıklama yayınladı.

Kulüp duyurdu

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Barış Alper Yılmaz'ın sözleşmesi 2026-2027 sezonu sonuna kadar geçerli olmak üzere uzatılmıştır" ifadeleri yer aldı.

İlgini Çekebilir
G.Saraylı oyuncuya İtalya'dan reddedemeyeceği teklif!
Habere Git

"Uzun yıllar Galatasaray formasını taşımak istiyorum"

Barış Alper Yılmaz ise imza töreninde şu açıklamayı yaptı: "Öncelikle çok mutluyum. Bir yıl daha uzatmış bulunmaktayım. İki sene önce geldim. İki senedir Galatasaray formasını onurla, gururla taşıyorum. Bundan sonra da uzun yıllar Galatasaray formasını taşımak istiyorum"

Sözlerine devam eden Barış Alper, "Bana güvenen başta başkanım, yönetimimiz, teknik heyetimize çok teşekkür ederim. Bu sene inşallah şampiyon olup, önümüzdeki sezon Galatasaray formasını Avrupa'da terletmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Barış Alper Yılmaz'ın kariyeri

23 Mayıs 2000 doğumlu Barış Alper Yılmaz, Rize Özel İdare Spor ve Ankara Demir dönemlerinin ardından Keçiörengücü'nde gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekti. Genç oyuncu, Temmuz 2021'de Galatasaray'a 2.1 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu.

İlgini Çekebilir
Gheorghe Hagi'yi gururlandıran ödül
Habere Git

27 maçta 7 gol, 5 asist

Bu sezon Sarı-Kırmızılı formayı 27 resmi müsabakada terleten Barış Alper, 7 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 23 yaşındaki kanat oyuncusu 5 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler