Galatasaray için son 10 gün!

Eren Tuncay
09.06.2021 - 12:24 | Son Güncellenme: 09.06.2021 - 12:27

Galatasaray'ın yeni başkanı 10 gün sonra belli olacak. Adaylar, 13 Haziran günü açık oturumda karşı karşıya gelecek. İşte detaylar...

Galatasaray için son 10 gün!

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray tarihinin belki de en kritik seçimine son 10 gün kaldı. Işın Çelebi'nin adaylıktan çekilmesiyle 5 aday kalırken; Metin Öztürk, Burak Elmas, Eşref Hamamcıoğlu, İbrahim Özdemir ve Yiğit Şardan 19 Haziran'da kozlarını paylaşacak. 

Diğer iki adaydan çok daha önce adaylıklarını açıklayan Metin Öztürk, Burak Elmas ve Eşref Hamamcıoğlu, kurmaylarının tanıtımına son günlerde ağırlık vermeye başladı. Nisan sonundan bu yana yazılı, görsel ve dijital medyada hemen hemen her teklifi kabul edip ekranda büyük mesai harcayan ve önemli sınav veren adaylar basın mensupları tarafından da bu yaklaşımları sebebiyle takdir kazandı. Şu sıralar sıcak temas turlarına başlayan adaylar Galatasaray lokallerinde üyelerle buluşuyor.

3 adayın destekçileri centilmence konuşuyor

Galatasaraylıların bir araya geldiği merkezlerde Öztürk, Hamamcıoğlu ve Elmas'ın destekçileri demokrasi kültürü içerisinde birbirleriyle sohbet edip, centilmence istişarelerde bulunuyor. Dün İbrahim Öztürk de cemiyet ziyaretinde bulundu. Başkan adayları arasında zaman zaman demeçlerde atışmalar yaşansa da üyeler sakin bir tutum sergiliyor. Bir diğer aday Yiğit Şardan ise daha sessiz bir seçim süreci yürütüyor. Şardan'ın son 4-5 gün biraz daha gaza basacağı konuşuluyor.

Pazar günü kritik

13 Haziran Pazar günü Galatasaraylılar cemiyetinde açık oturum yapılacak. Yiğit Şardan dışındaki başkan adaylarının katılacağı açık oturumda başkan adayları karşılıklı olarak projelerini anlatacak. Galatasaray üyeleri bu organizasyonu heyecanla bekliyor ve camiada bu oturumda kimin galip çıkacağı yönünde tahminler yapılmaya başlandı. Adayların oturumdaki performanslarının seçim öncesi belirleyici faktörlerden biri olması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler