Galatasaray için sürpriz iddia! Transfer için...

27.06.2019 - 09:28 | Son Güncellenme: 27.06.2019 - 12:28

Galatasaray için sürpriz iddia! Transfer için...

Sezonu çifte kupa ile kapatan ve rakiplerine göre ekonomik anlamda en rahat kulüp konumunda bulunan Galatasaray transferde temkinli. Sarı-kırmızılılar için gündeme Stefano Okaka geldi. Okaka, Galatasaray’a transfer olacak mı? Son gelişmeler şu şekilde…

Galatasaray forvet transferinde alternatif isimleri belirledi

Bir tarafta UEFA yaptırımları diğer yanda geçmişten alınan dersler ve ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durum. Har vurup harman savurma dönemini sona erdiren yönetim, teknik ekiple beraber yeni alınacak isimlerde kriterleri belirledi.

Okaka, yeniden Galatasaray'ın transfer gündeminde

Makul ücret, takıma uyum ve yaş durumu önemli faktörler olarak sıralandı. Bu bağlamda forvet konusunda en uygun oyuncu netleşti: Stefano Okaka.

Okaka'nın bonservisi hangi kulüpte?

Mbaye Diagne'nin satışını bekleyen yönetim, geçen sezonu Udinese'de kiralık geçiren ve bonservisi Watford'da olan 29 yaşındaki golcüye odaklandı.

Okaka için 3 milyon Euro bütçe

Nijerya asıllı İtalyan futbolcunun, Watford ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Kulübüyle masaya oturmaya hazırlanan Galatasaray'ın kafasında belirlediği bonservis bedeli ise 3 milyon avro.

Transferde acele edilmeyecek

Transferde acele etmeyen ancak forvet konusunda kararlı ve titiz bir çalışma içerisinde olan Mustafa Cengiz yönetiminin bir hafta 10 güne kadar netice alması bekleniyor. Yurt dışındaki görüşmeleri ise Şükrü Hanedar yapıyor. (Türkiye)

Senin için hazırladığımız haberler