Galatasaray ile adı anılmıştı! Alanyaspor bonservissiz transfer ediyor

Arif Can Yıldız
22.07.2024 - 18:32 | Son Güncellenme: 22.07.2024 - 18:44

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, geçtiğimiz yıl adı Galatasaray ile anılan ve bonservisini elinde bulunduran Gaius Makouta'yı transfer etmek istiyor.

Galatasaray ile adı anılmıştı! Alanyaspor bonservissiz transfer ediyor

AJANSSPOR HABER

Transfer dönemindeki sessizliğini Atletico Madrid ile adı anılan kaleci Mert Bayram'ı Altınordu'dan renklerine bağlayarak bozan Alanyaspor, orta saha transferi için harekete geçti.

Kongolu orta saha

Playspor'dan Ertan Süzgün'ün haberine göre Alanyaspor, son olarak Boavista forması giyen Kongolu Gaius Makouta'yı transfer etmek istiyor.

Bonservis bedeli yok

Akdeniz ekibinin, Boavista ile olan sözleşmesini uzatmayan ve bonservisini elinde bulunduran 26 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak için yoğun çaba sarfettiği kaydedildi.

Galatasaray ile adı anıldı

Geçtiğimiz yıl Portekiz basınından O Jogo'nun haberine göre Boavista'da forma giyen Kongolu orta saha oyuncusu Gaius Makouta'yı transfer etmek için Fransız ekipleri Rennes ve Strasbourg, İtalyan takımı Lecce'den sonra Türkiye'den de Galatasaray'ın devreye girdiği belirtilmişti.

Sezon performansı

Geride bıraktığımız sezon Boavista ile 33 maça çıkan merkez orta saha yer aldığı karşılaşmalarda 2 gol 2 asistlik performans gösterdi. 1.80 boyundaki futbolcunun piyasa değeri ise 3 milyon Euro civarında

Senin için hazırladığımız haberler