Galatasaray ile anlaşan Batshuayi'nin eşinden olay paylaşım

Özgür Koç
21.06.2024 - 14:04 | Son Güncellenme: 21.06.2024 - 14:09

Fenerbahçe ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından Galatasaray'la anlaşan Michy Batshuayi'nin eşinden flaş bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Galatasaray ile anlaşan Batshuayi'nin eşinden olay paylaşım

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından serbest statüde yer alan Michy Batshuayi, sarı - lacivertlilerin ezeli rakibi Galatasaray ile prensip anlaşmasına varmıştı. Belçikalı yıldızın eşi Amely Maria, transfer haberinin ardından flaş bir paylaşımda bulundu.

İki sezondur Fenerbahçe'de forma giyen ve sözleşmesinin sona ermesinin ardından bonservisini eline alan Michy Batshuayi, Galatasaray ile prensip anlaşmasına varmıştı.

Sarı - kırmızılılar için sağlık kontrolünden geçen ve kısa süre içinde resmi imzayı atması beklenen Belçikalı yıldızın eşi, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla gündeme oturdu.

"Ailemi tehdit edenler ve çocuğumun ölümünü isteyenler..."

Batshuayi'nin eşi Amely Maria, transfer gelişmesi sonrasında yaptığı paylaşımda, "Ailemi tehdit edenler ve futbol için çocuğumun ölümünü isteyenler utansın ve siz aileden bahsetmeye cüret ediyorsunuz? Ne utanç verici!!! Irkçılık ve ölüm tehditleri mi? Tanrı hepinizi görüyor." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Amely Maria,, ailesini tehdit eden kişilerle ilgili yaptığı paylaşımı kısa süre sonra sildi.

Senin için hazırladığımız haberler