Galatasaray ile Eskişehirspor yenişemedi: 3-3!

08.01.2019 - 16:49 | Son Güncellenme: 08.01.2019 - 19:49

Galatasaray ile Eskişehirspor yenişemedi: 3-3!

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısı öncesi çalışmalarına devam eden Galatasaray hazırlık maçında Eskişehirspor ile karşı karşıya geldi.

Galatasaray - Eskişehirspor maçında gol düellosu

Gol düellosu şeklinde geçen mücadelede kazanan çıkmadı ve takımlar sahadan 3-3'lük eşitlikle ayrıldı.

Galatasaray'ın Eskişehirspor maçında golleri kimler attı?

Karşılaşmada Galatasaray’ın gollerini 11.dakikada Sinan Gümüş, 24.dakikada Yunus Akgün ve 67.dakikada Ömer Faruk Güler kendi kalesine atarken, Eskişehirspor’un golleri ise 22.dakikada İbrahim Halil Öner, 75.dakikada Talha Erdoğan ve 84.dakikada Utku Kızılkaya’dan geldi.

Younes Belhanda sakatlandı

Bu arada Galatasaray'da sakatlık geçiren Younes Belhanda, karşılaşmanın 80.dakikasında oyundan çıktı. Maç, taraftarlara kapalı oynandı.

Fatih Terim, Eskişehirspor maçında nasıl bir 11 kullandı?

Galatasaray karşılaşmaya İsmail, Maicon, Ahmet, Linnes, Ömer, Selçuk, Donk, Ndiaye, Yunus, Sinan ve Muğdat ilk 11’iyle çıktı. Mücadelede ayrıca, genç kaleci Batuhan, Ozan, Mariano, Fernando, Celil, Feghouli, Belhanda, Atalay ve Onyekuru forma giydi.  Fatih Terim, ikinci yarıya 9 oyuncu değişikliği ile başladı. Yalnızca Maicon ve Yunus Akgün sahada kalırken, Batuhan Şen, Atalay Babacan, Ozan Kabak, Celil Yüksel, Belhanda, Fernando, Mariano, Feghouli ve Onyekuru oyuna dahil oldu. Terim, ilerleyen dakikalarda Maicon'un yerine Gökay Güney'i, Belhanda'nın yerine de Mustafa Kapı'yı maça dahil etti.

Senin için hazırladığımız haberler