Villarreal, Dominik Livakovic'i Transfer Etmek İçin Anlaşma Sağladı!

Ali Bozkurt
29.05.2023 - 19:51 | Son Güncellenme: 29.05.2023 - 20:03

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Dominik Livakovic, Villarreal ile anlaşma sağladı. Dinamo Zagreb ile görüşmeler devam ediyor. Detaylar...

Villarreal, Dominik Livakovic'i Transfer Etmek İçin Anlaşma Sağladı!

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon kadro planlamalarını yapan Galatasaray ile Fenerbahçe'ye Dominik Livakovic'ten kötü haber geldi. Yıldız kalecinin İspanyol ekibiyle anlaşma sağladığı iddia edildi. Detaylar...

Villarreal ile anlaşma sağladı

İspanyol gazetesi Relevo'nun haberine göre Villarreal, Dominik Livakovic ile anlaşma sağladı. La Liga temsilcisinin Dinamo Zagreb ile temaslarını sürdürdüğü aktarıldı.

Serbest kalma maddesi yüksek

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin görüşme yaptığı ve Hırvat ekibinin serbest kalma maddesinde direnç göstermesiyle anlaşma sağlayamadığı Dominik Livakovic'in sözleşmesinde '10 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi bulunuyor. İspanyol ekibi de bonservis konusunda indirim beklediği iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray’a Zaniolo piyangosu!
Habere Git

Dinamo Zagreb'le görüşme sürüyor

Villarreal'in Dinamo Zagreb'le de el sıkışması durumunda transferin gerçekleşmesi bekleniyor. Hırvat temsilcisi henüz bonservis konusunda indirim yapmadığı da iddia edildi.

Galatasaray ile Fenerbahçe istedi

Süper Lig devleri Galatasaray ile Fenerbahçe, Dominik Livakovic'i transfer etmek için oyuncu ve kulübüyle görüşmeler yaptı. Çıkan haberlere göre iki ekipte oyuncuyla anlaşma sağlamasına rağmen Dinamo Zagreb'in istediği yüksek bonservis nedeniyle transferde ilerleme yapamadı.

İlgini Çekebilir
İşte Fenerbahçe'nin görüştüğü teknik adam!
Habere Git

Dominik Livakovic performansı

Bu sezon toplam 49 maça çıkan Dominik Livakovic, 49 gole engel olamadı. 28 yaşındaki file bekçisi 13 maçta da kalesini gole kapadı.

Senin için hazırladığımız haberler