Kaan Ayhan'ın Kardeşi Mertcan Ayhan Kimdir, Kaç Yaşında Mevki

Ali Bozkurt
23.01.2023 - 16:30 | Son Güncellenme: 23.01.2023 - 17:05

Süper Lig ekibi Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Mertcan Ayhan kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor ve milli takımı hangisi? Detaylar...

Kaan Ayhan'ın Kardeşi Mertcan Ayhan Kimdir, Kaç Yaşında Mevki

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray ile Fenerbahçe, milli oyuncumuz Kaan Ayhan'ın kardeşi Mertcan Ayhan'ı transfer etmek için İtalyan ekibi Roma'ya rakip oldular. Alman ekibi Schalke 04'ün altyapı takımında oynayan genç oyuncuya tekliflerini ilettiler. Detaylar...

Galatasaray ile Fenerbahçe rakip oldu

Süper Lig devleri Galatasaray ile Fenerbahçe, Kaan Ayhan'ı kardeşi Mertcan Ayhan'ı kadrosuna katmak için rakip oldular. İki ekipte genç oyuncuyu transfer etmek için görüşmelerini sürdürmeye devam ediyorlar. 

Roma'da devrede

DHA'da yer alan habere göre,  Avrupa'nın önemli takımlarından Roma'nın radarına girmeyi başardı. İtalyan ekibinin gözlemcilerinin Ayhan'ı uzun süredir takip ettiği ve oyuncu kadrosuna katmak istediği öğrenildi. 16 yaşındaki oyuncu için ayrıca Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de devrede olduğu öğrenildi. 

İlgini Çekebilir
Rıza Çalımbay'dan Galatasaray'a: "Uğur'u vermeyeceğiz!"
Habere Git

Savunma bölgesinde oynuyor

Ağabeyi Kaan Ayhan gibi asıl mevkisi stoper olan Mertcan, ön libero pozisyonunda da forma giyebiliyor. Schalke 04 17 Yaş Altı Takımı, Bundesliga'nın alt yaş kategorilerinde mücadele 

3 golü var

Mertcan Ayhan, bu sezon Schalke altyapı takımında 12 maçta forma giydi. Genç savunmacı takımın en istikrarlı oyuncuları arasında yer aldı. 16 yaşındaki Ayhan, bu maçlarda 3 gol atma başarısı gösterirken takımın da gol atabilen tek savunmacı olmayı başardı.

U17 takımında oynuyor

Kaan Ayhan'ın kardeşi Mertcan Ayhan, Alman ekibi Schalke 04'ün U17 takımında forma giyiyor. Mevki ise stoper. 16 yaşındaki genç savunmacıya abisi Kaan Ayhan'ın forma giydiği İtalya Serie A'dan Roma talip oldu.

İlgini Çekebilir
Yeni takımlarında uçtular! Fenerbahçe'den gönderilmişlerdi...
Habere Git

Türkiye U17 forması giyiyor

16 yaşındaki Mertcan Ayhan, Türkiye 17 Yaş Altı Milli Takımı'nda forma giyiyor. 17 Yaş Altı Milli Takımı ile 12 maça çıkan genç isim, geçtiğimiz günlerde Arnavutluk ile oynanan iki maçta ilk 11'de görev yaptı. Mertcan, Arnavutluk ile oynanan ilk maçta da fileleri havalandırarak milli forma ile ilk golünü attı.

Mertcan Ayhan kimdir?

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Mertcan Ayhan, milli oyuncu Kaan Ayhan'ın kardeşidir. Genç oyuncu savunma bölgesinde forma giymektedir. 16 yaşında olan Mertcan Ayhan, Schalke U17 takımında forma giymektedir.

Senin için hazırladığımız haberler