Galatasaray ile Fenerbahçe, Premier Lig'in sol bekine kanca taktı

14.08.2024 - 09:50 | Son Güncellenme: 14.08.2024 - 09:57

Süper Lig devleri Fenerbahçe ile Galatasaray, transferde yine karşı karşıya geldi. İki dev ekip, Tottenham'ın sol beki Sergio Reguilon'u transfer etmek istiyor. Detaylar...

Galatasaray ile Fenerbahçe, Premier Lig'in sol bekine kanca taktı

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray ile Fenerbahçe, Tottrenham'ın sol bek oyuncusunu radarına aldığı iddia edildi. Detaylar...

Ayrılmak istiyor

İspanyol basınından AS’ta yer alan haberde, Real Madrid altyapısından yetişen Sergio Reguilón’un, Tottenham ile bir yıllık sözleşmesi olmasına rağmen bu yaz takımdan ayrılabileceğini yazdı.

Türk takımları da istiyor

Haberde, Reguilón’un forma şansı bulamadığından dolayı Tottenham'dan ayrılmak istediği ifade edildi. Barcelona’nın yanı sıra Türk kulüplerinin de oyuncunun geleceğini yakından takip ettiği vurgulandı.

Ferdi yerine Reguilon

José Mourinho’nun, Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a gitmesi durumunda Reguilón’un transfer edilmesini istediği ve Brighton’ın milli oyuncu için 30 milyon euro ödemeye hazır olduğu iddia edildi.

Galatasaray'ın da radarında

Haberin devamında ise Reguilón’u izleyen tek Türk kulübünün Fenerbahçe olmadığı, Galatasaray’ın da oyuncuyla ilgilendiği aktarıldı. Galatasaray’ın, Derrick Köhn'e rağmen sol bek arayışında olduğu iddia edilirken Reguilón’un, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi'nde daha iyi rekabet edebilmesi için savunmasını güçlendirebilecek bir isim olabileceği ve bu olası transferin gerçekleşmesi için Galatasaray’ın iki yabancı oyuncuyu satması gerektiği vurgulandı.

Devlerde forma giydi

Kariyeri boyunca Real Madrid, Sevilla, Tottenham Hotspur, Atlético Madrid ve Manchester United gibi üst düzey kulüplerde forma giyen oyuncu, 262 maçta 14 gol ve 25 asist kaydetti. Reguilón ayrıca İspanya Milli Takımı’nda da 6 kez forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler