Galatasaray ile Jeunesse sponsorluk anlaşması imzalıyor

19.02.2018 - 14:46 | Son Güncellenme: 19.02.2018 - 14:46

Galatasaray Spor Kulübü, sponsorluk anlaşması için Jeunesse Global şirketi ile anlaştı. İnternet sitesinden yapılan açıklama ile kamuoyuna duyuruldu.

Türkiye ve Avrupa'da her zaman başarı ve şampiyonluğu hedefleyen dünyanın en saygın kulüplerinden Galatasaray ile içten ve dıştan gençleştirme üzerine dünyada benzersiz inovatif ürünleriyle 6 kıtada 145 ülkede faaliyet gösteren Jeunesse Global arasında forma kiti sponsorluk anlaşması imzalanıyor.

 Cilt bakımından gıda takviyelerine, kilo yönetiminden “Genç Görünüm” sistemine kadar geniş bir yelpazedeki inovatif ürünleriyle “Network Sektöründe “Dünyanın En Hızlı Büyüyen” Şirketleri haline gelen ve 2017'de Dünyada "Yılın En İyi Şirketi" dahil toplam 323 ödüle layık görülen Jeunesse ile yapılacak sponsorluk anlaşması 20 Şubat 2018 Salı günü gerçekleşecek.

Sponsorluk imza törenine Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Jeunesse Global Avrupa İş Geliştirme ve Event Direktörü Luigi di Salvo, Jeunesse Global Türkiye, Balkanlar ve Kıbrıs Genel Müdürü Devrim Hamaratlar katılacak.
 

Senin için hazırladığımız haberler