Galatasaray, ilk transferini gerçekleştirdi

20.05.2021 - 18:44 | Son Güncellenme: 21.05.2021 - 01:03

Hafta başında Göztepe ile yollarını ayıran Alparslan Öztürk, Galatasaray ile kesin olarak anlaştı. İşte detaylar...

Galatasaray, ilk transferini gerçekleştirdi

AJANSSPOR - Özgür SANCAR

Galatasaray yönetimi ile Alparslan arasaında bugün yapılan toplantıda tüm prüzler ortadan kaldırılıdı ve tecrübeli oyunvcu 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Alparslan'ın sözleşmesinde opsiyon bulunmuyor. 

"Türk Telekom'a ayak bastı..."

Transfer döneminin en çok konuşulan futbolcularından Alpaslan Öztürk, İstanbul'a gelerek Galatasaray'la anlaşmaya vardı. Günler önce Radyospor'da Özgür Sancar'ın yayınına konuk olan Öztürk, transfer sorusuna yönelik, "Mutlu olacağım yere gitmek istiyorum..." cevabını vermişti. 27 yaşındaki savunmacı, 3 yıl boyunca Galatasaray'ın formasını giyecek.

"19,5 milyon liralık kontrat..."

Gazeteci Ertan Süzgün, Alpaslan Öztürk'ün Galatasaray'dan 3 yıl boyunca 19,5 milyon Türk Lirası kazanacağını duyurdu. 3 yıllık kontratın detayları şu şekilde;

  • 2021-22: 5.5 milyon Türk Lirası
  • 2022-23: 6.5 milyon Türk Lirası
  • 2023-24: 7.5 milyon Türk Lirası

 

Transfer sorusuna ne demişti?

Radyospor'da Spor Kazanı programına bağlanan Alpaslan Öztürk, "Sezon bitti. Şu anda mukavelem yok. Boştayım. Haliyle menajerim kulüplerle görüşüyor ama ben vaktimi ailemle geçiriyorum. Bu işlere menajerlerim bakıyor.

 

Ben ailemle, çoluğumla çocuğumla zaman geçiriyorum. Kariyerimle ilgili soruları Ömer Kızılkoca’ya sormanız daha doğru olur. Benim amacım mutlu olmak. Nerede mutlu olacaksam benim için orası en hayırlı yerdir. Avrupa, Türkiye fark etmez. Ailemle mutlu olacağım yerde olmak istiyorum." şeklinde konuşmuştu.

Öztürk, Göztepe formasıyla 2020-21 sezonunda 21 maça çıkıp 3 gol kaydetmişti.

Senin için hazırladığımız haberler