Galatasaray, Nathan Redmond transferini tamamlıyor! Kimdir?

Ali Bozkurt
27.08.2022 - 22:03 | Son Güncellenme: 27.08.2022 - 22:15

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, kanat transferi rotasını İngiltere Premier Lig'e çevirdi. Cimbom, Southampton'ın İngiliz oyuncusu Nathan Redmond'ı transfer ediyor. İşte detaylar...

Galatasaray, Nathan Redmond transferini tamamlıyor! Kimdir?

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, transfer çalışmalarına devam ediyor. Cimbom, takıma kanat oyuncu transferi yapmak için yaptığı araştırmalarda rotasını Premier Lig'e çevirdi. İşte detaylar...

Görüşmeler ilerledi

Milliyet'te yer alan habere göre, "Galatasaray, Southampton'ın İngiliz kanat oyuncusu Nathan Redmond transferi için yaptığı görüşmede büyük aşama kaydetti." 

Nathan Redmond kimdir?

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Nathan Redmond merak konusu olmaya başlandı. 6 Mart 1994 yılında dünyaya gelen Redmond,  1.73 boyunda ve İngiltere vatandaşı. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Southampton'da forma giyiyor. Sol Kanat mevkisinde oynayan Redmond'ın sözleşmesi ise 2023 yılında sona eriyor. 

Asıl ülkesi Jamaika olan Redmond, Milli takım tercihini İngiltere'den yana kullandı ve sadece 1 karşılaşmada İngiltere Milli Takım forması giydi. Southampton ile 232 karşılaşmada göreve çıkan Redmond, 30 gol atarken 27'de asist yapma başarısı yakaladı.

Futbol kulüplerinde toplamda 441 maaç çıkan Redmond, 52 gol atarken 59 da asist yapma başarısı gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler