Galatasaray, İsmail Çokçalış'a teklif yaptı mı? Resmi açıklama geldi...

20.10.2020 - 14:28 | Son Güncellenme: 20.10.2020 - 14:35

Son dakika Bursaspor haberleri... TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, Balıkesir galibiyeti, Ali Akman, Burak Kapacak, İsmail Çokçalış ve Sercan Yıldırım hakkında konuştu. Detaylar haberimizde....

Galatasaray, İsmail Çokçalış'a teklif yaptı mı? Resmi açıklama geldi...

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er; Balıkesirspor galibiyeti, Ali Akman, Burak Kapacak, İsmail Çokçalış ve Sercan Yıldırım hakkında transfer açıklaması yaptı.

Er, kadro dışı bırakılan Sedat Dursun ve Serdar Özkan'ın affedilme durumunun şu an için olmadığını söyledi.

"Maçlarımızı Avrupa'dan birçok kulüp takip ediyor"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Mustafa Er, "Maçlarımızı Avrupa'dan birçok kulüp takip ediyor. Sadece Ali Akman'ı değil, diğer oyuncularımızı da takip eden kulüpler var. Ali Akman çok özel bir oyuncu, özgüveni yüksek ve soğukkanlı bir oyuncu. Ali Akman çok çalışıyor ve potansiyeli yüksek bir isim. Burak Kapacak bizden önce sağ açık oynamıştı. Burak'ı sol açıkta değerlendirdik ve skora katkı sağladı" ifadelerini kullandı ve ekledi:

"Kulüp olarak sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz"

"Kulüp olarak sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Tüm Türkiye de bunu biliyor. Biz de bu sıkıntıları bilerek göreve geldik. Bu süreçten hep beraber ayağa kalkabiliriz. Acı çekecek miyiz? Evet çekeceğiz. Bu süreçten hep birlikte kurtulacağız. Bursaspor çok büyük bir camia. Tarihimizde ilk defa transfer tahtasını açamadık fakat bu süreci atlatacağız."

"İsmail Çokçalış için Galatasaray'dan gelen resmi teklif yok"

"Sadece İsmail Çokçalış değil, birçok oyuncumuzun takip edildiğine dair bize bilgiler geliyor. İsmail Çokçalış için Galatasaray'dan gelen resmi teklif yok. Özer Hurmacı'nın Balıkesirspor maçında kadroda olmamasının sebebi; sakatlığıydı. Özer'in arka adalesindeki sakatlığı devam ediyor. Özer hafta içerisinde sadece iki antrenmana katılabildi."

"Ali ve Burak'ın ocak ayında ayrılması taraftarı değilim"

"Yönetim kurulumuz transfer yasağının kaldırılması için çalışmalarına devam ediyor. Burak Kapacak ve Ali Akman bizim çocuklarımız. Transfer yasağının oyuncu satılmadan açılması gerektiğini savunanlardanım. Ali ve Burak'ın ocak ayında ayrılması taraftarı değilim. Benim düşüncem iki oyuncunun da Bursaspor'da başarı yakalaması. İki oyuncu için sezon öncesi transfer söylentileri vardı. Takımda kaldılar ve işlerine odaklandılar."

"Sercan bizim için önemli değer"

"Sercan Yıldırım ile Bursaspor'da çalıştım. Sercan bizim için önemli değer. Fakat futbol başka bir şey. Sercan'ın geri dönüşü nasıl olur? Bunu değerlendirmek lazım. Sercan ile ilgili sezon öncesinde bir düşüncemiz yoktu. Devre arasında bunu düşünmek lazım. Serdar Özkan ve Sedat Dursun'un affedilme gibi bir durumları söz konusu değil."

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler