Ajax, Toulouse'dan Branco Van Den Boomen'i Transfer Etti!

Ali Bozkurt
29.05.2023 - 22:51 | Son Güncellenme: 29.05.2023 - 22:58

Galatasaray ile Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan ve Toulouse ile olan sözleşmesi sona eren Branco Van Den Boomen, eski takımı Ajax'a transfer oldu. Detaylar...

Ajax, Toulouse'dan Branco Van Den Boomen'i Transfer Etti!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekipleri Galatasaray'ın sezon başında ve devre arasında transfer görüşmeleri yaptığı Branco Van Den Boomen ile geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ta görüşme yaptığı iddia edilmişti. Toulouse ile sözleşmesi sona eren Hollandalı oyuncu, eski takımı Ajax'a transfer oldu. Detaylar...

Ajax'a transfer oldu

Branco van den Boomen'in yeni takımı resmen açıklandı. Hollandalı oyuncu, altyapısından yetiştiği eski kulübü Ajax'a imza attı. Başarılı oyuncu, Ajax'a imza attıktan hemen sonra ise antrenmanlara katıldı.

Ajax ile 4 yıllık anlaştı

Hollandalı oyuncu, bonservis bedeli olmaksızın transfer olduğu Ajax ile 1 Temmuz 2023'ten 30 Haziran 2027'ye kadar geçerli bir sözleşme imzaladı.

Van den Boomen, Ajax altyapısında yetişti

Ajax'ın genç yaş grubu takımlarında forma giyen Van den Boomen, 2014'te FC Eindhoven'a transfer olmuştu. Sonrasında Heerenveen, Willem II, De Graafschap formaları da giyen Hollandalı orta saha, 2020'nin yaz aylarında Toulouse'a transfer olmuştu.

Beşiktaş'ın listesine girdi

Sezon sonu sözleşmesi sona ermesinden hemen sonra boşa çıkan Van den Boomen, Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın transfer listesinde yer aldığı iddia edilmişti. Teknik direktör Şenol Güneş, bonservissiz şekilde transfer edilmesini istemiş ve anlaşma sağlanamamıştı.

Galatasaray istedi

Toulouse ile Türkiye'de hazırlık maçı düzenleyen Galatasaray, Fransız ekibinden Van den Boomen'i beğenmiş ve sözlü olarak transfer görüşmesi gerçekleştirmişti. Hollandalı oyuncu, Galatasaray'ın ilgisine mutlu olduğunu ifade etmişti. Cimbom, bonservis konusunda anlaşma sağlayamayınca sene sonu bekleme kararı aldığı iddia edilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler