Galatasaray istedi Beşiktaş transferini 2 saatte bitirdi

Burak Alaca
08.12.2023 - 16:47 | Son Güncellenme: 08.12.2023 - 17:10

Beşiktaş EmlakJet'in Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Tahir Güneş, Darüşşafaka Lassa'dan kadrolarına kattıkları Kyle Allman'ın transfer sürecini anlattı.

Galatasaray istedi Beşiktaş transferini 2 saatte bitirdi

AJANSSPOR-HABER

BKT EuroCup'taki temsilcimiz Beşkitaş EmlakJet'in Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Tahir Güneş, Radyospor'daki 6. Adam programına Darüşşafaka Lassa'dan kadroya kattıkları oyun kurucu Kyle Allman'ın transfer sürecini anlattı.

"EuroLeague takımları ve Galatasaray ilgileniyordu"

Kyle Allman'a EuroLeague ekipleri ve ezeli rakipleri Galatasaray Ekmas'ın da bir ilgisi olduğunu belirten Tahir Güneş "EuroLeague ekpileri ve Türkiye'de Galatasaray başta olmak üzere Türkiye'den de birkaç takım ilgileniyordu." dedi.

"Transferi iki saatte bitirdik"

Amerikalı guardın transferini çok kısa sürede bitirdiklerini dile getiren basketbol sorumlusu "Gece yarısı bitirdik transferi, 2 saat içerisinde. Fenerbahçe galibiyetinden sonra da açıkladık. Çok memnunuz kaliteli bir oyuncu aldık. Eksik gördüğümüz yere bir takviye oldu." dedi.

İlgini Çekebilir
Olaylı derbide kazanan Beşiktaş!
Habere Git

"Beşiktaş isterse Beşiktaş alır"

İlgilendikleri oyuncuların transferlerinde kim isterse istesin her zaman bir adım önde oldukları mesajı veren Umut Tahir Güneş "Biz Beşiktaş kulübü, Beşiktaş Basketbol olarak istediğimiz oyuncu varsa isteyeni çok olsa bile onu biz alırız. Başkası alamaz." ifadelerini kullandı.

"Uzun rotasyonuna transfer düşüncemiz var"

Uzun rotasyonuna bir ekleme yapmayı düşünüp düşünmedikleri sorusuna ise başarılı yönetici "4-5 rotasyonuna bir takviye yapma düşüncemiz var" yanıtını verdi.

Daçka'da kısa sürede parladı

2023-2024 sezonuna ülkemizde Daçka çatısı altında başlayan Kyle Allman, süre aldığı 10 Süper Lig maçında; 12.4 sayı, 3.5 ribaund ve 5.1 asist ortalamaları ile oynarken, FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde ise 4 karşılaşmada; 14 sayı, 4 ribaund ve 3.8 asist istatistiklerini tutturdu. 

Senin için hazırladığımız haberler