Galatasaray istemişti! İtalyan devi görüşmelere başladı

15.08.2024 - 13:49 | Son Güncellenme: 15.08.2024 - 14:03

Transfer haberleri. İtalya Ligi takımlarından Napoli, Galatasaray'ın da transfer gündeminde yer alan Scott McTominay için devreye girdi... İşte detaylar.

Galatasaray istemişti! İtalyan devi görüşmelere başladı

AJANSSPOR-HABER

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden SSC Napoli, Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Manchester United'ın yıldız ismi Scott McTominay'i kadrosuna katmak için harekete geçti.

Görüşmeler başladı

Tuttomercatoweb'de yer alan habere göre; İtalyan kulübü, 27 yaşındaki İskoç merkez orta saha oyuncunun transferi için İngiliz kulübü ile görüşmelere başladı.

25-30 milyon Sterlin

Haberde, Manchester United'ın Scott McTominay için 25-30 milyon Sterlin arası bir bonservis talep ettiği ancak Napoli'nin bu ücreti karşılayamadığı için yıldız futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Galatasaray ve Fulham'ı reddetti

Öte yandan İskoç futbolcu için en az 25 milyon Euro isteyen Manchester United, Galatasaray ve Fulham'dan (20 milyon Sterlin) gelen transfer tekliflerini reddetmişti.

Manchester United performansı

Manchester United ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden Scott McTominay, İngiliz kulübü ile çıktığı 253 karşılaşmada 29 gol ve 8 asist kaydetti.

Milli Takım kariyeri

Manchester United altyapısında futbola başlayan merkez orta saha oyuncusu, İskoçya Milli Takımı'nın da formasını giyiyor. Söz konusu 52 maçta görev alan başarılı futbolcu 9 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler