Galatasaray istiyordu! Jens Cajuste'den transfer açıklaması...

09.06.2024 - 16:22 | Son Güncellenme: 09.06.2024 - 16:32

İtalya Serie A'da Napoli forması giyen orta saha oyuncusu Jens Cajuste, Galatasaray'dan transfer teklifi alıp almadığına yönelik soruya cevap verdi.

Galatasaray istiyordu! Jens Cajuste'den transfer açıklaması...

Orhan Gülek - DIŞ HABER

Transfer çalışmalarını hunharca sürdüren Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Devler Ligi'nde mücadele edecek bir kadro kurmak istiyor. Bu kapsamda raporlarını hazırlayan sarı kırmızılı yönetim, İtalya'ya çıkarma yapacak. Cimbom, Napoli'nin orta saha oyuncusu Jens Cajuste'yi gözüne kestirirken, İsveçli oyuncudan flaş bir açıklama geldi.

Cajuste'den Galatasaray cevabı!

Galatasaray'ın, geçen sezon başında 12 milyon Euro'ya Reims'ten Napoli'ye transfer olan Jens Cajuste için girişimlere başlamıştı. 24 yaşındaki başarılı futbolcu ise Galatasaray ile ilgili gelen soruya cevap verdi.

"Bu konuda Kulusevksi ile konuştum"

Corriere dello Sport'ta yer alan haberde ilk olarak takımın yeni teknik direktörü Antonio Conte için gelen soruya cevap veren 24 yaşındaki oyuncu, "Onunla tanışmak heyecan verici olacak. Bu konuda Kulusevksi ile konuştum, bana çok çalışmaya hazır olmam gerektiğini söyledi." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye gönderme: Şampiyon ikili...
Habere Git

"Proje heyecan verici"

Transferi için konuşan İsveçli orta saha oyuncusu, "Futbolda ne olacağını asla bilemezsiniz ama herhangi bir teklif almadım. Sanırım Napoli'de kalacağım. Geleceğe yönelik proje heyecan verici." şeklinde konuştu.

Galatasaray cevabı

Galatasaray'dan teklif alıp almadığına yönelik gelen soruyu yanıtlayan Jens Cajuste, "Yorum yok." dedi.

Cajuste'nin performansı

Napoli ile sözleşmesi 2028 yılına kadar devam eden 24 yaşındaki Cajuste'nin güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olarak gösteriliyor.

İtalyan ekibinde geride kalan sezonda 35 maçta süre bulan 24 yaşındaki İsveçli orta saha, 2 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler