Galatasaray istiyordu, Marsilya transfer etti! Pierre Emile Höjbjerg...

Ali Bozkurt
21.07.2024 - 08:14 | Son Güncellenme: 21.07.2024 - 09:38

Süper Lig devi Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Pierre Emile Höjbjerg'in yeni takımı belli oldu. Yıldız oyuncu Fransız ekibi Marsilya'ya transfer oldu. Detaylar...

Galatasaray istiyordu, Marsilya transfer etti! Pierre Emile Höjbjerg...

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray ile Fenerbahçe, gündemine aldığı Pierre Emile Höjbjerg'den üzücü haber geldi. Yıldız oyuncu Fransız ekibi Marsilya'ya transfer oluyor. Detaylar haberde.

Anlaşma sağlandı

Fabrizio Romano'nun haberine göre; Marsilya, Danimarkalı orta saha ile anlaştı. Marsilya'nın Pierre Emile Höjbjerg için Tottenham ile görüştüğü belirtildi.

İmzalar atılıyor

L'Equipe'in haberine göre; Pierre Emile Höjbjerg'in Marsilya'ya transfer olmasının beklendiği aktarıldı. Anlaşmanın zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle tamamlanacağı kaydedildi. Pierre Emile Höjbjerg'in Marsilya'ya 4 yıllık imza atacağı vurgulandı.

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin gündemine geldi

Kadrolarını güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray ile Fenerbahçe, gündemine Pierre Emile Höjbjerg'i aldılar. İki ekipte yıldız oyuncu ile görüşme gerçekleştirdiği iddia edilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler