Galatasaray itirafı: ''Beşiktaş ve Fenerbahçe'de bu yok, inanılmaz iyiydi''

07.10.2024 - 15:44 | Son Güncellenme: 07.10.2024 - 15:48

Süper Lig'de geçen sezon Antalyaspor'u çalıştıran başarılı teknik adam Sergen Yalçın, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın performansı hakkında konuştu. Detaylar...

Galatasaray itirafı: ''Beşiktaş ve Fenerbahçe'de bu yok, inanılmaz iyiydi''

AJANSSPOR HABER

Teknik direktör ve futbol yorumcusu Sergen Yalçın, Galatasaray'ın sahasında Alanyaspor'u 1-0 mağlup ettiği maçı yorumladı. Maçtan sonra yorum yapan Yalçın, Galatasaray'ı Beşiktaş ve Fenerbahçe ile karşılaştırdı. Detaylar...

''Sadece Galatasaray'da var''

Galatasaray'ın maçlarını izlerken heyecanlandığını aktaran Sergen Yalçın, "Ama Beşiktaş ve Fenerbahçe'de bir kurgu yok" dedi.

''Icardi değil Osimhen oynar''

Icardi mi yoksa Osimhen mi sorusuna yanıt veren Sergen Yalçın, "Galatasaray'ın forvetinde Osimhen varsa Osimhen oynar" şeklinde konuştu.

''Galatasaray'ın en önemli oyuncusu oldu"

Yunus Akgün hakkında konuşan Sergen Yalçın, "Bütün atakları yönlendiren, tek başına pozisyonlara giren, çalım atan oydu. Son oynanan maçlarda Galatasaray'ın en önemli oyuncusu oldu" dedi.

''Hiçbir şey yaptırmasınlar"

Yorumlarına devam eden Sergen Yalçın, "Ona dikkat etsinler. Akşam evine özel arabayla bıraksınlar, sabah gidip alsınlar. Hiçbir şey yaptırmasınlar" şeklinde konuştu.

''Tereddütsüz maç yönetti"

Son olarak maçın hakemiyle ilgili konuşan Sergen Yalçın, "İnanılmaz iyiydi. Ne gördüyse hiç korkmadan düdüğü çaldı. Tereddütsüz maç yönetti" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler