Galatasaray itiraz etti, Tahkim toplanma kararı aldı! Icardi...

26.02.2024 - 15:24 | Son Güncellenme: 26.02.2024 - 15:51

Ankaragücü maçında yaptığı hareket sonrası 1 maç ceza alan Galatasaraylı yıldız oyuncu Mauro Icardi için Tahkim Kurulu'nun tekrar toplanacağı iddia edildi.

Galatasaray itiraz etti, Tahkim toplanma kararı aldı! Icardi...

AJANSSPOR HABER

Geçtiğimiz hafta oynanan Ankaragücü maçında taraftara yaptığı hareket sonrası PFDK'ya sevk edilen Icardi, 1 maç ceza aldı. Yıldız oyuncunun ceza almasından hemen sonra Galatasaray, hamle yaparken Tahkim Kurulu'nun ise tekrardan toplanacağı iddia edildi.

Galatasaray itiraz etti

Galatasaray, PFDK'nın 1 maç ceza verdiği Mauro Icardi için Tahkim Kurulu'na itirazda bulundu ve kurulu olağanüstü toplantıya çağırdı.

Oğuz Ceylan savunması olacak

NTV Spor'da yer alan habere göre; Galatasaray, Tahkim Kurulu'na yaptığı savunmada daha önce Oğuz Ceylan'a verilen cezayı örnek gösterdi. Galatasaray'ın savunma örneğinde, Kocaelispor'da forma giyen Oğuz Ceylan'a; Sakaryaspor - Kocaelispor müsabakasında rakip takım taraftarlarına yönelik yaptığı el hareketi sebebiyle sadece 10 bin TL'lik para cezasının verilmesi yer aldı.

Galatasaray'ın savunması belli oldu

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre ise Galatasaray'ın savunma örneği şöyle: 

"Kocaelispor futbolcusu Oğuz Ceylan 23.12.2023 tarihinde oynanan Sakaryaspor - Kocaelispor müsabakasında rakip takım taraftarlarına yönelik yaptığı el hareketi sebebiyle FDT md 36 (SPORTMENLİĞE AYKIRI HAREKET) kapsamında PFDK 'ya sevk edilmiş ve yalnızca 10.000 TL para cezasına çarptırılmıştır. Mauro Icardi ise Ankaragücü müsabakasında yaptığı iddia edilen hareket sebebiyle FDT md 41 (KİŞİLİK HAKLARINA SALDIRI, HAKARET, TEHDİT ve TÜKÜRME) kapsamında PFDK'ya sevk edilmiş ve 1 müsabakadan men cezası ile 19.500 TL para cezasına çarptırılmıştır."

Tahkim Kurulu toplanacak

Haber Global'de yer alan bilgilere göre ise; Tahkim Kurulu, Icardi için verdiği cezayı görüşmek için bugün saat 17.00'de tekrardan toplanacak. Yıldız oyuncuya verilen cezayı değerlendirmeye alacak.

Senin için hazırladığımız haberler